Isprobajte ga i vi

Recept za sreću u ljubavi: Pravilo 10 sastanaka!

Muškarci žele da stvore dobar i povezan odnos isto kao i žene, ali im treba malo duže da shvate da je odnos već počeo da se formira. Zato je 10 sastanaka idealan period u kojem će biti sasvim jasno o čemu se radi
Ljubav i zavođenje
08:16h Autor:
Recept za sreću u ljubavi: Pravilo 10 sastanaka!
Foto: Shutterstock

Svi znamo za onaj jedan par koji se upustio u seks već na prvom sastanku, a danas, nakon nekoliko godina su još uvek u srećnoj vezi. Naravno da se i to događa, ali šanse da se dogodi baš tebi nisu toliko velike. Zapravo, događaju se otprilike svakom milionitom paru (tako kažu naučnici). Ako pripadaš grupi žena koje se upuštaju u seks prerano, s teorijom "svideću mu se u krevetu, pa će kasnije da se zaljubi", moraš da znaš da takve žene retko pronalaze sreću, a još ređe dobrog dečka.

Koja pitanja bi trebalo da postavite na prvom sastanku saznajte OVDE.

Kako rešiti problem? Pravilom 10 sastanaka. Istraživanja pokazuju da muškarci žele vezu sa ženom s kojom su izašli na sastanak više od 10 puta. Ovo se ne odnosi na slučajna druženja i brzinske kafe - već na prave sastanke, na koje odlazite dobrovoljno i radite nešto zajedno u javnosti.

Muškarci žele da stvore dobar i povezan odnos isto kao i žene, ali im treba malo duže da shvate da je odnos već počeo da se formira. Zato je 10 sastanaka idealan period u kojem će biti sasvim jasno o čemu se radi.

"Ali kako postići da me pozove na 10 sastanaka?" pitanje je koje će postaviti većina žena, koje misle da je seks na prvom ili drugom sastanku jedini način da zadrže frajera. Lako. Ako mu se sviđaš i ako mu pokažeš da se i on tebi sviđa, pozvaće te i na drugi sastanak, i na treći. Činjenica da nisi spavala s njim neće negativno da utiče na njegovo mišljenje o tebi - shvatiće da nisi devojka koju je lako imati i počeće da te gleda drugim očima.

Koje 4 stvari želi svaki muškarac u vezi pročitajte OVDE.

Ako je reč o frajeru kojem neće da se svidi to što mora da čeka na seks, sasvim je jasno da takav tip ionako nije za tebe. Ne možeš da pretvoriš zlog dečka koji nema vezu u planu u nekog ko želi da se skrasi. Znamo da si čula i za takve slučajeve, ali oni su verovatno jedni u svakih 2 miliona.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs