Prepoznaćete se u nekoj

11 vrsta veza: Sigurno ste bile barem u jednoj od njih!

Letnjoj šemi sa rokom trajanja malo ljudi može da odoli, a žene se uglavnom sa osmehom sećaju blesave veze zbog koje su menjale stil oblačenja i navike
Ljubav i zavođenje
09:46h Autor:
Foto: Thinkstock

Koliko muškaraca postoji na svetu, toliko ima i vrsta emotivnih veza - ona koja vam slomi srce, ona koje se jedva sećate, ona koja vas natera da preispitate šta je to ljubav...

Jedne su bolje od drugih, svaka nas, uglavnom, nečemu nauči, promeni idealnu sliku partnera kog treba da nađemo, ali dok se to sve ne desi, svaka žena prođe bar jednu od ovih 11 vrsta ljubavnih veza.

1. Prva ljubav

Ova vrsta ljubavi verovatno najviše boli kada shvatimo da je gotova, ali kad je doživite osećate kao da vam se ceo svet i svako viđenje ljubavi promenilo. Iako više ne znate ni gde je, ni šta radi, pa možda ni kako sada izgleda, uvek ga se sećate.

Kako da osvežite svoju vezu pomoću horoskopa, pročitajte OVDE.

2. Veza unapred osuđena na propast

Iako prijatelji, roditelji i cela okolina vidi i govori da taj momak nije za vas, a uglavnom su i u pravu, vi odlučno birate da to sami shvatite, naravno, kroz vezu sa njim.

3. Začarani krug raskida i pomirenja

Nekoliko meseci je sve super, pa nekoliko nedelja ne možete ni da vidite jedno drugo. Vrtite se u tom začaranom krugu sve dok jednom od vas ne dosadi i odluči da prekine vezu zauvek.

OVDE otkrijte 5 pravila poslovnog uspeha koja možete primeniti na ljubavni život!

4. Letnja šema

Da li je u pitanju more, plaža, sunce i vrelina, ne zna se, ali veliki broj žena spreman je na avanturu koja će na moru i ostati!

5. Veza u koju se zaletite misleći da je ona prava

Svi vam govore da usporite, ali koga briga! Želite da kažete celom svetu da ste pronašli jedno drugo, pravila vas ne zanimaju, zaletite se da istetovirate imena na rukama... Jedino o čemu ne razmišljate jeste da se tako brze ljubavi uglavnom brzo i ugase.

6. Ne znate na čemu ste

Zabavljate se? Ili ste prijatelji? Možda prijatelji sa povlasticama? Iako ne znate koji je status u pitanju, ostajete u toj neobičnoj vezi, jer je tako zabavno i lepo, a u isto vreme i malo frustrirajuće.

10 osobina koje poseduje pravi prijatelj, otkrijte OVDE - uz vas je kada vam je teško!

7. Veza na čiji račun se smejete godinama unazad

Možda je to bio muškarac koji je obećavao kule i gradove ili čak oženjeni tip koji je krio bračni status sve vreme, ali iako je kraj boleo, kada postanu zrele i mudrije, žene se većinom sa osmehom sećaju ovakve veze. Prisećanje koliko su lakomislene bile izaziva glasan smeh zajedno sa drugaricom koja je bila svedok tog vremena, ali i čvrsto ubeđenje da takvu grešku neće počiniti više nikad.

8. Platonska veza

Ovakvog muškarca žene često i ne broje u bivše momke. Sreli ste se jednom, razmenili brojeve telefona, ali ste se narednih mesec dana samo dopisivali? U nekom trenutku ovo dosadi, pa takve veze obično i ne prerastu ni u šta više.

9. Veza zbog koje ste promenili stil oblačenja

Iz nekog razloga mislili ste da je vreme za promenu, a nesvesno je to bilo zbog tadašnjeg dečka. Ovakve veze uglavnom ostaju u lepom sećanju, kao i momak kog se setite uvek kada u ormaru vidite neki komad garderobe koji ste kupili baš tada zbog njega.

Ugledajte se na Franucskinje - Kojih 7 komada nikada nećete naći u njihovom ormaru, saznajte OVDE.

10. Seks šema

Seks je odličan, mislite da ste stvoreni jedno za drugo, ali kad razmenite nekoliko rečenica, shvatate da nemate ništa zajedničko, čak ni temu za razgovor.

11. Ona koja definitivno izgleda kao prava

Misli se na situaciju kada u jednom trenutku pomislite "Ovo je prava veza!" Moguće je da se ovakva veza završi venčanjem, ali možda je i samo jedna u nizu ozbiljnih koje ćete imati u budućnosti, ali bilo kako bilo ovakve veze uglavnom traju dugo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...