Hit na internetu

Ćerka poznatog bankara u venčanici od 35 metara svile: Haljina kakvu još niste videli! (FOTO)

Luksuzno venčanje trajalo je tri dana, a mlada je glomaznu haljinu zamenila prefinjenom i mnogo manjom, u stilu grčkih boginja
Wedding
12:42h Autor:
Ćerka poznatog bankara u venčanici od 35 metara svile: Haljina kakvu još niste videli! (FOTO)
Foto: Instagram
1 / 9 Foto: Instagram

Nel Dajmond, ćerka jednog odf najuspešnijih britanskih bankara Roberta Boba Dajmonda, imala je svoje venčanje iz snova i to u trajanju od tri dana i u prelepoj večanici, koja je glavna tema na internetu.

A kako je izgledalo raskošno venčanje Džordža Klunija i Amal Alamudin, pogledajte OVDE - u taksiju na vodi hrli ka mladi!

Ekstravagantna haljina napravljena je od 35 metara svile, a dizajener Oliver Dejskens (Olivier Theyskens) potrudio se da posebno za nju napravi predivan srcoliki izrez na korsetu i delikatne detalje od perja. Šlep je bip dugačak skoro 5 metara i bilo je potrebno nekoliko ljudi da obuče mladu, ali i da kasnije pridržava raskošnu tkaninu. Elegancija je upotpunjena dugačkim, prozirnim velom.

Na raskošnoj ceremoniji, dvadesetpetogodišnja Nel je blistala, na oduševljenje svih prisutnih, koji su neprestano fotografisali neverovatnu venčanicu. Oduševljenje fotografijama sa venčanja bogate naslednice zapalilo je internet, a šuška se da je mlada samo materijal platila između 250 i 300 hiljada dolara, bez rada poznatog dizajnera!

Kako je jedna mlada isheklala venčanicu na putu do posla, pogledajte OVDE.

Kako je i red, uz luksuznu haljinu ide i luksuzni prostor, pa se tako Nel Dajmond venčala u raskošnom hotelu na jugu Francuske, a čitav događaj organizovali su planeri venčanja koji su se pobrinuli i za venčanje princa Vilijama i Kejt Midlton - prenosi Dejli mejl.

Kada je ceremonija prošla, Nel se presvukla u mnogo manju, ali ništa manje elegantnu haljinu, u stilu grčke boginje, koju je kreirao poznati dizajner Prabal Gurung.

Još prelepih fotografija pogledajte u galeriji ispod!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs