Neverovatno ali istinito

Iritantne stvari u vezi: Uvek će vas nervirati, a nikad ih nećete promeniti!

Možda će ostavljati nered oko sebe, njegovi prijatelji će biti konstantno u vašem stanu, kompliment ćete čuti od njega svake prestupne godine, pa iako vas ove stvari izluđuju nikada ih nećete moći promeniti
Ljubav i zavođenje
17:02h Autor:
Iritantne stvari u vezi: Uvek će vas nervirati, a nikad ih nećete promeniti!
Foto: Shutterstock

Vaš odnos može biti savršen, ali uvek će postojati one male stvari koje će vam ići na živce. To su sve one sitnice koje on radi na svakodnevnoj bazi i koje vam itekako mogu ići na živce, ali ne toliko da bi ih pretvorile u velike svađe.

Odeća po stanu

Ne kažemo da su svi muškarci neuredni, ali svakako žene spadaju u kategoriju urednijeg pola. Ali, to opet nije vredno žestoke svađe, jer vi ćete i dalje biti te koje će sve to uredno slagati. Kao i oprati suđe ili okačiti veš.

Ovih pet čudnih stvari nam se dešava kada se zaljubimo, više možete da nađete OVDE.

Komplimenti

Svim ženama poznat je osećaj kad kupe novu haljinu, promene frizuru ili ispred ogledala provedu više vremena nego inače, a on samo baci kratki pogled i kaže "ok je". To nije nužno loša stvar, već surova realnost da muškarci po prirodi ne primećuju takve stvari. Ali, one nas i dalje živciraju.

Nikad se ne menjajte na ovaj način, čak ni zbog ljubavi, višemožete da pročitate OVDE.

Njegovi prijatelji

Vrlo često vam se može učiniti da su mu prijatelji važniji od vas i da više voli provoditi vreme sa njima. Ali, i to da niste baš uvek u središtu njegove pažnje je sasvim normalna stvar. Uostalom, kao i on tebi kad je u pitanju šoping ili kafa sa prijateljicama. Drugo je ako se taj osećaj javlja češće nego što bi trebao.

Entuzijazam

Nedostatak njegovog uzbuđenja kad mu kažeš nešto što je tebi jako bitno, može dovesti do nervnog sloma. Ali, zaključak je zapravo vrlo jednostavan - on ne shvata zašto je tebi to bitno, jer se ne radi o nečemu što je njemu bitno. Dobra vest je da dokle god uopštee reaguje na takve stvari, nema mesta brigama.

Ovo su sve faze kroz koje prolazi jedna ljubavna veza, više možete da nađete OVDE.

Čuje ono što on hoće

Tu svakako vredi ona kako pametniji popušta. Ako želite da vas doživi, biraj prave trenutke kad ćete mu nešto reći, jer u suprotnom nećete postići baš ništa. Naveliko izbegavajte vreme odmah nakon posla, fudbalske utakmice ili njegovo spremanje za izlazak sa drugovima.

Seks za jednu noć je prednost ili nedostatak, više možete naći OVDE.

Velika deca

Mi smo te koje svaki mesec proživljavamo bolove, rađamo ili se depiliramo voskom. Uz to, i mi se često razbolimo, ali naši razmeri kukanja nisu ni približno veliki kao oni kod muškaraca. Ali, to je samo dokaz da i oni trebaju nekoga da se ponekad brine o njima, iako to ne žele da priznaju, a to svakako nije povod za svađu. Možda samo za kolutanje očima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs