Ponašanje na društvenim mrežama ga odaje

Ljubav i Fejsbuk: Što manje on komentariše tvoje statuse, veza ide u boljem smeru!

Ako on odbija da u digitalnom svetu širi informacije o vašoj vezi, to znači da ona ide u dobrom smeru i da je srećan
Ljubav i zavođenje
16:50h Autor:
Ljubav i Fejsbuk: Što manje on komentariše tvoje statuse, veza ide u boljem smeru!
Foto: Shutterstock

Živimo u dobu kada se tehnologija uvukla u svaki deo našeg života, pa tako i onaj ljubavni. Upravo zato, ne čudi što je u poslednje vreme uticaj Fejsbuka na veze je postao predmet naučnih istraživanja. Naime, jedna studija se bavila pitanjem šta njegova aktivnost na ovoj društvenoj mreži može da otkrije o njegovom zadovoljstvu u vezi. I evo što se saznalo.

U istraživanju je učestvovalo 108 parova, koji su 2 nedelje morali da vode dnevnik o tome kako se osećaju u svojim vezama i smeru u kojem ona ide. Zatim su te beleške istraživači uporedili s podacima o tome koliko je par interaktivan na Fejbuku. Kada su se ljudi osećali više nesigurni u partnerova osećanja, oni su objavljivali više o svojoj vezi.

Sa kojim opravdanjima za nedopustivo muško ponašanje treba da prestanete saznajte OVDE.

Drugim rečima, ako te živcira što on retko komentariše ili lajkuje tvoje slike i statuse ili objavljuje vašu zajedničku sliku, prema ovome, to je dobra vest. Ako on odbija da u digitalnom svetu širi informacije o vašoj vezi, to znači da ona ide u dobrom smeru i da je srećan. On svakako može da objavljuje zajedničke slike, ali nema potrebu da svakog dana ističe koliko se vi volite.

Kojih 5 čudnih stvari nam se dešavaju kada se zaljubimo saznajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs