Obratite pažnju

Sport kojim se bavi otkriva njegov karakter: Fudbaleri su pomalo sujeverni, košarkaši energični!

Pročitajte svog muškarca pomoću sporta kojim se bavi - otkrijte njegove takmičarske sklonosti, životne prioritete i crte karaktera
Ljubav i zavođenje
23:18h Autor:
Foto: Shutterstok

Kako muškarac provodi slobodno vreme otkriva mnogo o njemu kao osobi. Na primer, sport kojim se bavi može da otkrije njegove takmičarske sklonosti, životne prioritete i crte karaktera. Saznajte šta sport kojim se bavi otkriva o vašem muškarcu.

 

Fudbal

 

Fudbal je definitivno jedan od najpopularnijih sportova na svetu, a vole ga tradicionalni i pomalo sujeverni muškarci. Međutim, ovaj sport uči timskom radu kao i takmičarskom duhu, pa možete da očekujete iskrenog prijatelja i čoveka od poverenja. Ali pazite, muškarcima koji vole fudbal "slava" može lako da udari u glavu.

 

Košarka

 

Košarka je sport koji će uvek da ima svoje fanova. Muškarci koji vole ovaj sport imaju izražen takmičarski duh. Oni su vrlo energični i zaigrani, pa budite spremni na "akciju" u bilo koje doba dana!

 

Koje četiri stvari svaki muškarac žele u vezi saznajte OVDE.

 

Rukomet

 

Rukomet je vrlo popularan sport. Muškarac kojem je ovo sport broj jedan je snažan i hrabar. Rukomet zahteva odanost i timski rad, pa ako ste odabrali partnera rukometaša svakako računajte da u njega možete imati poverenja.

 

Triatlon

 

Kako i samo ime govori, reč je o tri sporta u jednom - plivanje, biciklizam i trčanje. Ljubitelj ovakvog sporta obožava izazove kao i raznolikost i promene. Da li to znači da oni ne vole duge veze i da ne mogu da budu verni ne znamo, ali ako planirate nešto ozbiljnije s triatloncem, svakako se pripremite na mokru zabavu.

 

Tenis

 

Ovo je fizički vrlo zahtevna disciplina što znači da je to sport koji vole samouvereni i nezavisni i vrlo aktivni muškarci. Ako ste u vezi s teniserom budite uvereni da je to muškarac koji se ne stidi da zaplače i da pokaže osećanja. Međutim, oni nisu mekušci, već sentimentalne i vrlo snažne individue.

 

Kojih 15 stvari čine pravog muškarca saznaje OVDE.

 

Stoni tenis

 

Ovo je olimpijski sport koji privlači muškarce koji su vrlo društveni. Ako se i vaš partner bavi ovim sportom, zaljubili ste se u psihički snažnog muškarca koji zna šta želi, voli da radi po svom i ne podleže trendovima.

 

Golf

 

Iako se tako ne čini, ovo je sport koji vole pomalo isfrustrirane osobe. Ako muškarac voli ovaj sport, ili je vrlo takmičarski nastrojen i čezne za pobedom, ili se jednostavno pretvara da voli golf samo kako bi svaki vikend zbrisao iz kuće. Međutim, sudeći po ceni opreme za ovaj sport kao i iznajmljivanju koje nije jeftino, ako vaš muškarac planira da se bavi ovim sport bolje mu je da u njemu uživa.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...