Iskustvo i zrelost

10 plus je slađe: 3 dobra razloga za vezu sa starijim muškarcem!

Žene koje su svoj život odlučile da provedu sa muškarcem koji je 10, 15 ili više godina stariji od njih ispričale su svoje iskustvo i otkrile zašto im se veza sa starijim partnerom pokazala savršenom
Ljubav i zavođenje
08:22h Autor:
10 plus je slađe: 3 dobra razloga za vezu sa starijim muškarcem!
Foto: Shutterstok

I dok mlađi muškarci imaju puno dobrih karakteristika poput energičnosti, životnog elana, entuzijazma, i naravno, čvrstog tela, veza sa starijim muškarcem može biti vrlo zanimljiva te što je najvažnije, snažna i iskrena. Žene koje su svoj život odlučile da provedu sa muškarcem koji je 10, 15 ili više godina stariji od njih ispričale su svoje iskustvo i otkrile zašto im se veza sa starijim partnerom pokazala savršenom.

1. Zato što zna šta želi. A, želi vas!Životno iskustvo, osim šarma i elokventnosti, sa sobom donosi i ljubavnu zrelost. Muškarac koji je što se tiče ljubavi i veza, proživio puno uspona i padova jako dobro zna šta želi od svoje partnerke. Ako se zaljubi, učiniće sve kako bi sa vama proveo ostatak života. Kada iskusan muškarac odluči da se veže, znajte kako mu prioritet neće biti posao, prijatelji i zabava, već upravo vi. OVDE pročitajte koje tri karakteristike poseduje pravi muškarac za vas.

2. Zato što vas razume

Životno iskustvo sa sobom donosi razumevanje i toleranciju. Muškarac koji je upoznao puno različitih žena puno bolje razume njihovo razmišljanje, kao i želje i potrebe. Upravo zbog toga, ako će vas neko razumeti kada ste nervozni, tužni ili kada vam je jednostavno potrebno vreme samo za sebe, onda će to biti zreo muškarac koji je "prošao sve".

3. Zato što se možete razvijatiKada je žena najotvorenija, najvedrija i spremna na nove izazove? Kada je zaljubljena. Ako se pitate kakve to veze ima sa starijim muškarcem, odgovor je vrlo jednostavan. Muškarac koji iza sebe ima životnu priču obogaćenu poslovnim izazovima, putovanjima, hobijima i znanjem ima i bogato životno iskustvo koje će, ako je zaljubljen, rado preneti i svojoj partnerki, sa kojom želi da nastavi da istražuje i dalje i da joj pruži priliku da se prvenstveno posveti sebi. Kako da započnjete zajednički život bez svađa, pročitajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs