Proverite sami

Kako izgleda muškarac kome se sviđate: Gleda u oči, ignoriše ili vas imitira

On je sramežljiv, zarumeni se kada vas gleda, toplo vam se osmehuje... Ma to mora da je ljubav
Ljubav i zavođenje
20:58h Autor:
Kako izgleda muškarac kome se sviđate: Gleda u oči, ignoriše ili vas imitira
Foto: Thinkstock

Primetile ste zgodnog muškarca za susednim stolom. Učinilo vam se da vas gleda, ali zapravo ne možete odrediti flertuje li zaista sa vama ili samo umišljate.

Mnoge žene ne mogu odrediti da li ih zavodi muškarac ili im se to samo čini. Donosimo vam nekoliko znakova pomoću kojih ćete otkriti da li flertuju sa vama. Čisto da drugi put znate…

Topao osmeh

Kada vidite da vam se muškarac osmehuje, i to na topao način, znajte da mu se sviđate. Uočio je nešto na vama što je pokrenulo nežne emocije u njemu iako niste prozborili ni reč. Ta toplina vidi se u njegovom osmehu. Ali, vrlo često takav muškarac će biti previše sramežljiv da vam priđe pa vi možda morate da učinite prvi korak.

Otkrivena je formula zavođenja, više možete da pročitate OVDE.

Blago rumeni obrazi

O da, nije lako uspostaviti komunikaciju sa sramežljivim muškarcima, ali ima nešto jako privlačno u njima. Ako primetite da se muškarac lagano zarumeni kada vas pogleda, znajte da mu se jako sviđate. I znajte da u tom trenutku krv ubrzano putuje njegovim telom pa nije ni čudo da je sav zbunjen.

Gledanje u oči

Samouvereniji muškarac odmah će pogledati ženu u oči ako mu se sviđa. Zadržaće pogled duže od dve sekunde jer na taj način želi da da na znanje da mu se sviđa. Ujedno će proceniti i sviđa li se on njoj. Kako? Ako i ona zadrži pogled barem dve sekunde… Ohrabren time, verovatno će krenuti u napad.

Kada on želi samo flert on pokazuje to, više pročitajte OVDE.

Imitator

Kada se muškarcu sviđa neka žena, potpuno nesvesno počeće da je kopira. Namestiće telo kao što je njeno namešteno, kopiraće pokrete i izraze lica, ukratko – preslikaće njeno ponašanje. Većina muškaraca (osim onih koji su učili tehnike zavođenja i manipulisanja) čini to spontano jer im se žena sviđa i jer im instinkt govori da tako imaju veće šanse za osvajanje.

8 flert tajni velikih zavodinica, više možete da pročitate OVDE.

Potpuno ignorisanje

Verovali ili ne, postoje muškarci koji u potpunosti ignorišu ženu koja im se sviđa. Čine to zbog straha i zato jer im je neko rekao da moraju da budu frajeri. Oni zavode tako da ženi okrenu leđa, ne gledaju je i ako se slučajno upuste u komunikaciju sa njom, znaju biti grubi i nezainteresovani. Ako primetite takvo ponašanje kod muškarca koji vam se sviđa, ne očajavajte. To može biti znak da mu se zapravo sviđate. Kako biste otkrile da li je to istina, moraćete ući u dublju komunikaciju, a trebaće vam i nešto vremena.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs