Sve ih imamo

Ženske seksi tajne koje nijedan muškarac ne bi želeo da čuje: Nikad nisam doživela orgazam!

Na početku svake veze sve se svodi na impresiju - i muškarci i žene se trude da izgledaju privlačno, trude se da budu pametni i zanimljivi. Ali, za ostvarenje veze treba pokazati i ranjivost. Otkrivanje tajni omogućava ljudima da se bolje povežu, tvrde stručnjaci
Škola sexa
19:46h Autor:
Ženske seksi tajne koje nijedan muškarac ne bi želeo da čuje: Nikad nisam doživela orgazam!
Foto: Shutterstock

Skoro svaka žena ima svoje tajne i uprkos tome što znaju da s partnerom treba da neguju iskren odnos, neke stvari je zaista teško priznati. Debi Herbenik, profesorka na Univerzitetu Indijana, pozvala je svoje studentkinje da anonimno otkriju neke svoje najveće tajne kad je seks u pitanju.

"Na početku svake veze sve se svodi na impresiju - i muškarci i žene se trude da izgledaju privlačno, trude se da budu pametni i zanimljivi. Ali, za ostvarenje veze treba pokazati i ranjivost. Otkrivanje tajni omogućava ljudima da se bolje povežu", tvrdi ova profesorka.

Na kojih 5 načina muškarac može da razočara ženu u krevetu pročitajte OVDE.

Neke studentkinje su priznale tajne koje bi muškarcima mogle da budu jako seksi, kao što je maštanje o seksu u troje ili maštanje o drugoj ženi. Međutim, ima i tajni koje žene ne žele da priznaju partneru i koje nijedan muškarac ne bi hteo da čuje.

"Prvi orgazam sam imala ovog leta. U braku sam već 15 godina", priznala je Dženifer (35).

"Uvek ću to bolje da uradim sama", izjasnila se Valeri (22) kad je reč o dostizanju orgazma.

O čemu žene razmišljaju dok pokušavaju da dostignu orgazam saznajte OVDE.

"Moj dečko zna da imam vibrator, ali ne i koliko ga često koristim. Imamo odličan seksualni život i bojim se da ću to da uništim ako mu kažem", priznala je Džesika (26).

"Prevarila sam svog bivšeg i zato smo raskinuli. Moj sadašnji dečko s kojim sam dve godine u vezi to ne zna. Ne želim da zna jer ne želim da misli da ću to opet da uradim", tajna je koju čuva Sara (22).

OVDE pročitajte kakav duhoviti oglas je dao jedan prevareni muž.

"Proveravam njegov mobilni telefon i njegov imejl sve vreme. Znam da je to loše, ali moram da proveravam svakog muškarca s kojim sam u vezi", izjavila je Kejti (20).

"Taj potez zbog kojeg prilikom seksa uzvikujem njegovo ime ništa ne valja. Prvi sam put to uradila jer sam htela da prestane i sad sam zaglavila i pretvaram se da mi se to sviđa", priznaje Stefani (27).

"Sve vreme maštam o drugim muškarcima", tajna je koju čuva Liz (25).

"Nikad nisam imala orgazam. Glumim svaki put", priznala je Rejč (23).

Kako izgleda kraći put do orgazma saznajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs