Preispitajte svoje stavove

7 postupaka muškaraca koje žene pogrešno tumače: Ljubaznost i flert nisu isto!

Muškarci su često veoma čudni u iskazivanju osećanja, što žene tumače kao prevaru ili nedovoljno interesovanje za njih, a istina je u najvećem broju slučajeva potpuno drugačija
Ljubav i zavođenje 08.10.2014. - 22:13h
Foto: Shutterstock

Nije retka situacija da muškarac nešto uradi, a da žena to pogrešno protumači i da ga svojom reakcijom potpuno izludi.

 

U tim situacijama često dolazi do sukoba, pa kako vam se to ne bi događalo i štetilo vašoj vezi, preispitajte postupke muškaraca koje oni čine iz svojih razloga, a vi uglavnom shvatite na svoj, potpuno pogrešan i neosnovan način.

 

Koje 4 stvari svaki muškarac želi u vezu i kakvu ženu smatra idealnom, saznajte OVDE.

 

1. Ljubaznost i flert

 

Ako vam se desi da je muškarac ljubazan prema vama, vi odmah pomislite da mu se sviđate. To se dešava zbog toga što je malo ljudi danas ljubazno. Pa prema tome, sledući put kada neki muškarac bude ljubazan prema vama, shvatite to samo kao ljubaznost, a ne flert.

 

2. Reči i ponašanje

 

Većina muškaraca retko izražava svoja osećanja, da žena ponekad pomisli da mu se ne sviđa. Ako on ne priča o svojim osećanjima, to ne znači da ih nema. Pogledajte kako se ponaša prema vama i na osnovu toga možete da zaključite šta oseća.

 

3. Oči su za gledanje

 

Nemojte napadati muškarca i praviti javnu scenu ako je pogledao neku lepu devojku. I vi se ponekad okrenete za nekim muškarcem koji je zgodan i lep. To mu ne smete uzeti za zlo ako to radi samo ponekad i nema zlonamerne misli. Nemate razloga za brigu sve dok je sve na pogledu.

 

A kako da iz pogleda muškarca otkrijete da li želi vezu ili samo seks, pročitajte OVDE.

 

4. Ljubav i seks

 

Seks ne znači uvek da vas muškarac voli. Verovatno ga fizički privlačite, ali kako biste saznale da li vas voli, onda bi trebalo da porazgovarate sa njim i otkrijete koje su njegove stvarne namere.

 

5. Prijateljstvo

 

Muško-ženska prijateljstva postoje samo u retkim slučajevima, ali ako ste našle muškarca kojeg smatrate prijateljem i za kojeg mislite da vam je samo prijatelj, dobro razmislite. Možda je tajno zaljubljen u vas i sluša vas samo da bi što više vremena proveo u vašem društvu, a vi ga gledate kao prijatelja i poveravate mu se.

 

6. Pokloni i prerani zaključci

 

Kada vam muškarac kupi neki poklon ili vam pokloni cveće vi odmah pomislite da je uradio nešto što ne treba i sada želi da se iskupi. Nemojte prerano donositi zaključke, možda on samo želi da vi budete srećni i da vas iznenadi!

 

Kako da privučete ljubav svog života pomoću pravila astrologije, saznajte OVDE.

 

7. Odbijanje

 

Kada vas neki muškarac odbije, vi odmah pomislite da mu se ne sviđate. Međutim, istina je možda potpuno drugačija - on možda ne želi da bude sa vama u ozbiljnoj vezi pa ne želi da vas povredi ili već ima ozbiljnu vezu koju ne želi da pokvari. Nemojte odmah pomisliti da je do vas, možda je stvarno samo do njega.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...