Lista nepoželjnih razgovora za vreme seksa

Šta muškarci ne vole da čuju u krevetu?

Postoje rečenice i pitanja koja nikada ne bi trebalo reći muškarcu u krevetu, pa proverite ovu listu i budite pametniji drugi put.
Ljubav i zavođenje 11.07.2013. - 21:15h Autor: haber.ba
Foto: Shutterstock

Znatiželjni smo kada želimo da čujemo šta je to što muškarci žele kada je reč o seksu, međutim, nekada je poželjno osvrnuti se i na stvari koje njima ne prijaju. Proverite sledeću listu stvari koje muškarci ne vole da čuju za vreme strasnih trenutaka u krevetu. 

Jesi li blizu?
Seks bi trebalo da zbliži partnere, a kada ona upita da li je on gotov, muškarci se osećaju distancirano od žene. Do tog trenutka, muškarac pretpostavlja da je i njegovoj partnerki podjednako zabavno, ali kada izgovori to neugodno pitanje, on oseća da se broje sekunde kada će ta dosada od seksa biti gotova.

Proveri decu
Jedna od mrskih stvari koje uništavaju trenutak jeste strah da su se deca probudila, jer svaki muškarac zna da su male šanse za nastavak seksa nakon ponovnog uspavljivanja. Takođe, jako im smeta kada žena ne zna da se opustit i svakog trenutka osluškuje da li dete plače. To je samo jasan znak da ne želi seks i da traži izgovor za prekid akcije.

Nema veze, drugi put ću doživeti vrhunac
Muškarcima je važno da i žena podjednako uživa u seksu i doživi vrhunac. Stoga, kada čuju da žena kaže kako nema veze što nije došla do orgazma, tera ih da se zapitaju šta rade pogrešno. Psihoterapeut Reef Karim otkriva za Redbook da postoji jednostavno rešenje. Muškarci imaju drugačije telo i ne mogu uvek da znaju šta je to što vas pali. Stoga, recite šta volite i koji vas potezi dovode do ekstaze.

Male nesavršenosti
Ukoliko vaš dragi ima na telu neke ožiljke koji se vama ne sviđaju, nemojte ga o njima ispitivati tokom seksa. Poput žena, i muškarci su nesigurni u svoj izgled, pa im razni prigovori i pitanja mogu narušiti samopouzdanje.

Trebalo bi da više razgovaramo

Poznato je da žene vole da razgovaraju o emocijama više od muškaraca, ali ako ih za to zamolite za vreme ili odmah nakon seksa, imaju osećaj da ste samo zato pristali na akciju. Takođe, muškarcima se često spava nakon seksa, pa im nemojte zameriti ako nisu raspoloženi za važne razgovore.

Misli su negde drugo

Još jedna stvar na listi nepoželjnih razgovora za vreme seksa su i rečenice koje impliciraju da su vam misli negde drugo. Ukoliko kažete svom muškarcu između uzdaha da biste rado obojili kuhinjski zid, jasno je da ne uživate u seksu i da su vam misli odlutale. Uništavate trenutak i terate ga da se pita šta radi pogrešno i zašto ne uživate. Idući put, misli iz kuhinje skrenite na seks i prepustite se uživanju.

Jesam li se ugojila?

Ovo manipulativno pitanje muškarci teško podnose. Ukoliko kažu ne, najčešće su optuženi da lažu, a ako daju potvrdan odgovor, u spavaćoj sobi će se dogoditi prava katastrofa. Žene zaboravljaju da muškarci u krevetu uopšte ne vide male mane na njihovom telu i da u njemu žele maksimalno da uživaju.

Reci mi da sam lepa

Muškarac koji je sa vama misli da ste lepi, u suprotnom verovatno ne bi bio u toj vezi. Kada tražite da vam isforsirano daju komplimente, osećaju se kao trenirane životinje. Ako želite da se uverite da je samo vaš i da ne može da vam odoli, umesto priče i pitanja za vreme seksa fokusirajte se na telo i pokažite mu koliko volite povezanost u vezi i da znate šta želite. Prepuni samopouzdanja i sigurni u sebe bićete mu najlepše na svetu.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...