Parovi

Verili ste se: Ovo su navike kojima iritirate okolinu?

Verene devojke zaborave da i dalje ima solo devojaka i da su one baš njihove prijateljice, ovo su vaše navike koje su prosto nesnosne
Zanimljivosti
10:12h Autor:
Verili ste se: Ovo su navike kojima iritirate okolinu?
Foto: Shutterstock

Praznična atmosfera je najpogodnija za veridbe i dokazano je da ih je najviše u ovom periodu. Ukoliko vam je nedavno prijateljica pokazala svoj verenički prsten i ne može da se suzdrži od pričanja o načinu na koji je verio dečko, verovatno ste se obreli u jednom od noćnih mora u kojima morate da istrpite tu njihove javne izlive ljubavi.

Koje su to iritantne navike koje izazivaju nepotrebnu mučninu i nagon za begom na drugi kraj sveta?

1. Zaboravljaju da se Zemlja, zapravo, i dalje okreće i za singl osobe.

Okreće se... evo ga... upravo... vidite? Ne? Ne. Upravo to je najčešća situacijama među devojkama koje počnu da mašu svojom levom rukom kako bi sjaj prstena obasjavao lica njenih prijateljica. A jedina teme koja kod njih dolazi u obzir jeste veridba drugih devojaka... Ili venčanja... Ili bebe... Bilo koja druga vest – unapređenje, nova knjiga, kućni ljubimac, čak i dečko, morate se zadovoljiti odgovorom tipa "Da, baš fino"...

2. Slika prstena momentalno se kači na Instagram profil, Fejsbuk ili bilo koju drugu mrežu terajući svaku po na osob singl devojku da se zapita nad svojom sudbinom.

Pre svega, sama činjenica da su postavile fotografiju biće predmet ismevanja. Ako je prsten sa kamenom, počeće poređenja tipa da li je veliki da može da posluži kao snou bord, ili kao Kim Kardašijan. U slučaju da ga nema, naći će se komentari na račun toga što pokušava da bude drugačija. I naravno da većina tih komentara nije na mestu, ali to se jednostavno zove rat između devojaka pred udajom i onih singl! Da, život nekad nije fer...

3. Smatraju da na grupnoj fotografiji mogu da prođu suptilno pokazujući prsten.

Ne, nije suptilno. Uglavnom se te scene završe tako što zagrle iz nežnosti svoju prijateljicu preko čije face na fotografiji stoji njihova šaka sa sve velikim prstenom u centru pažnje!

4. Zaboravljaju da nisu sve zvanice na svadbi pune para.

Najskuplji hotel, noćenje u drugom gradu, haljina za svadbu, poklon sa velikim brojem nula u iznosu... Ok, posle ove proslave postajem beskućnik, prva misao. Kako i ne bi. Svi ti parovi organizuju svadbu iz snova ne razmišljajući o činjenici da treba da se podjednako pobrinu o gostima koji su tu zbog njih kao i njima samima. Kako da saopštite kada vas već dovoljno sažaljivo gledaju zbog činjenice da ste i dalje singl?

5. Zaboravljaju na činjenicu da ne žele svi da budu kao oni.

Da, srećni smo, ooo tako srećni zato što je verena! Ali sreća je apsolutno drugačija za svakoga. Ne mogu da pretpostavljaju da im sada svi zavide jer su oni svoje snove ispunili. Neko hoće da menja pelene, a neko još uvek da uživa radeći stvari samo za sebe.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs