Najoriginalnija prosidba

Koja bi ga odbila: Putovao 4 godine i napravio snimak kojim je oduševio verenicu! (VIDEO)

Džek Hajer je od prvog trenutka znao da je koleginica sa fakulteta žena njegovog života, pa je naredne četiri godine putovao po svetu praveći snimak kojim ju je zaprosio
Zanimljivosti
19:16h
Koja bi ga odbila: Putovao 4 godine i napravio snimak kojim je oduševio verenicu! (VIDEO)
Foto: Printscreen / Youtube

Kada je Džek Hajer 2010. na Univerzitetu Montana (SAD) upoznao koleginicu Rebeku Strelnauer, odmah je znao da je to devojka kojom će se jednoga dana oženiti. Tokom naredne četiri godine proputovao je 28 zemalja, a u svakoj je u svakoj u kojoj je boravio, Džek se trudio da snimi nešto posebno i zanimljivo, pripremajući se za trenutak kada će da zatraži ruku svoje drage.

http://www.youtube.com/watch?v=Bsz2Noi925M
nadaren za romantiku
otpeva "na plej bek" njihovoj razdvojenosti

Džek je, između ostalih zemalja, putovao po Kambodži, Izraelu, Kini, Grčkoj, Francuskoj, Velikoj Britaniji i Turskoj, i na snimcima je pokazao neke od najvećih turističkih znamenitosti.

Na večeri koja je bila organizovana povodom njihovog diplomiranja, Džek je prisutnima rekao da želi da im pokaže svoj diplomski rad, ali umesto toga je pustio ovu najoriginalniju prosidbu, koju je završio rečima:

"Doživeo sam mnogo avantura. Putovao sam na slonu i kamili, pešačio do najniže tačke zemljine površine, i popeo se na neke od najviših. Ali najlepša avantura koju sam ikad doživeo bila je ta što volim Beku".

Obe porodice su se oduševile, a Rebeka je, naravno, pristala da se uda za njega.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs