Obratite pažnju

Suptilne veštine koje krase savršenu ljubavnicu: Tehnike u seksu koje svaka žena mora da zna!

Neko vidi fotelju, a neko idealno mesto za dogi stajl. Neko vidi grudnjak, a neko alat za vezivanje. Poželjna je kreativnost i novi načini kojima ćete začiniti seksualni život
Škola sexa
06:52h Autor:
Suptilne veštine koje krase savršenu ljubavnicu: Tehnike u seksu koje svaka žena mora da zna!
Foto: Shutterstock

Ne morate da znate 52 poze u seksu da biste bili odlični u krevetu. Potrebne su vam neke suptilnije veštine koje možda već i posedujete. U nastavku slede vrline koje krase savršenu ljubavnicu.

Bez osuđivanjaBilo da je reč o partnerovim preferencijama ili vašim vlastitim željama, otvorenost prema različitim žudnjama i onome što uzbuđuje i vas i partnera važna je stavka. Ne osuđujte, možda otkrijete neke zanimljivosti koje vas "pale", a da tog niste bili svesni.

OVDE pročitajte 15 ispovesti žena za savršeno uživanje - najbolji seks ikada!

Inventivnost je poželjnaNeko vidi fotelju, a neko idealno mesto za dogi stajl. Neko vidi grudnjak, a neko alat za vezivanje. Poželjna je kreativnost i novi načini kojima ćete začiniti seksualni život.

Ukoliko želite da se osećate seksepilnije, OVDE pročitajte rešenje!

Česta razmišljanja o seksu

Ne mislimo samo na trenutak kad se prepuštate strasti. Seks ima snažnu mentalnu komponentu. Obratite pažnju na ono što vas uzbuđuje tokom dana, obratite pažnju na vaše senzualne misli. Obratite pažnju na trenutke u kojima se osećate seksi. Libido i mozak su povezani. Takođe, obratite pažnju i na to šta se događa u vašem mozgu tokom orgazma.

OVDE saznajte 9 stvari koje niste znali o spermi - zadržava se u telu i 48 sati nakon seksa!

Tuđe potrebe ispred vlastitih (ponekad)

Niko ne tvrdi da tako treba da bude stalno, ali ponekad je dobro staviti partnerove potrebe ispred vlastitih kad je seks u pitanju. Seksi je ako se ponekad usredsredite na partnera i njegov užitak samo zbog njegovog zadovoljstva. Iznenadite ga ujutro nakon buđenja. Ponašajte se prema partneru kako biste hteli da se i on ponaša prema vama.

OVDE saznajte kojih je to 7 naboljih vrsta seksa - druga pogotovo!

Isprobavanje novih stvariNemoguće je biti dobar u krevetu ako stalno radite jedno te isto, ono što znate i ništa drugo. Ako partner želi seks u troje, a vas to ne privlači, sasvim je opravdano odbiti, ali kad je reč o nekim novim trikovima, savetima i tehnikama - zašto ne biste isprobali?

OVDE saznajte koje su tri poze u seksu bile najpopularnije 2013. godine!

Masturbiranje je užitak

Žena koja se samozadovoljava zna šta joj odgovara i u skladu je sa svojim telom. To ženu čini boljom u seksu. Masturbirajte i kad ste u vezi, mnogi muškarci uživaju da gledaju partnerku dok se samozadovoljava.

Spontanost je poželjna

Jedna od stvari koje muškarce najviše "pali" su iznenađenja i spontanost. Nema muškarca kojeg neće oduševiti buđenje uz oralni seks.

Na pravi način do nezaboravnog iskustva - OVDE saznajte više o oralnom seksu.

Fizička kondicija

Za što bolji seks potrebna je što bolja kondicija. O dobrobitima vežbanja ne treba puno govoriti. Svi znamo kako to pozitivno utiče na zdravlje i na izgled. A, i seks će biti bolji.

Kako da budete što bolji u krevetu - OVE vežbe su pravi hit u svetu!

Zabava na sopstveni račun

Žene koje su odlične u krevetu vide zabavu i humor u bilo kojoj situaciji. Seks bi trebalo da bude zabavan. Čudni zvukovi, nemoguće poze i neuspeli pokušaji seksa u tuš kabini - to ne treba doživljavati kao nešto strašno. Našalite se na vlastiti račun i nastavite.

OVDE pročitajte vodič za analni seks pod tušem!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs