Da seks bude sjajan

Povucite prave poteze: Ovo se zove predigra!

Izvedite svoju mini predstavu, a u tome vam može pomoći seksi donji veš, šlag ili muzika, i ne dajte vašem muškarcu da vas dodiruje sve dok vi ne odlučite da je vreme za akciju
Škola sexa
04:46h Autor:
Povucite prave poteze: Ovo se zove predigra!
Foto: Thinkstock

Ako mislite da predigra nije toliko važna, grdno se varate. Seksolozi ističu kako upravo predigra određuje ide li seks u dobrom ili lošem smeru. A kako izvesti sjajnu predigru? Evo nekoliko saveta seksologa koji ženama mogu pomoći u tome.

Neka bude slatkoPredigra doslovno može biti slatka. Kako? Naredite mu da legne, a potom mu vežite ruke za krevet. Uzmite šlag i premažite njegovo telo. Potom ga polako ližite, a strateški najvažnije mesto ostavite za kraj. Bez obzira na to koliko vas molio da akcija konačno započne, nemojte odmah pristati. Pustite ga da se neko vreme muči, a onda zajednički eksplodirajte u žestokoj strasti.

Zanjišite bokovimaPustite glasno njegovu omiljenu muziku. Priđite mu u maniru seksi filmske dive, a potom mu predložite da zapleše sa vama. Priljubite se čvrsto uz njegovo telo i zajedno se prepustite seksi plesu. Većina muškaraca kaže da ne voli da pleše, ali verujte da ovakav ples nijedan neće odbiti.

Manje (odeće) je višePredigra ne mora nužno da započne u spavaćoj sobi. Naprotiv! Dogovorite se da jedan dan dođete po njega na posao. Tom prilikom obucite samo mantil i ništa ispod njega. Visoke potpetice su, svakako, obavezne. Kad uđe u automobil, pustite da vam se mantil diskretno rastvori, a da pritom ne otkrijete grudi i međunožje. Kad shvati šta vam je na umu, mogli biste usput negde stati…

Neka potpetice odzvanjajuMuškarci obožavaju da vide ženske noge u štiklama. Zašto mu ne biste priuštile taj prizor u spavaćoj sobi? Obucite seksi donje rublje i samostojeće čarape, te cipele sa vrlo visokom potpeticom. Njega bacite na krevet, a vi sedite ispred njega. Prebacujte nogu preko noge i dopustite mu da vas što bolje vidi. Ne dajte mu da vas dodiruje sve dok vi ne odlučite da je vreme za akciju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs