Obratite pažnju

O njima se ne govori dovoljno: Stvari u vezama koje su dozvoljene i poželjne!

Ponekad moraš da popustiš i da se družiš sa njegovim prijateljima iako ti se ne sviđaju. Ako ga voliš, kaži mu to, i ne razmišljaj o tome da li je trebalo da čekaš da on bude prvi
Ljubav i zavođenje
03:46h Autor:
O njima se ne govori dovoljno: Stvari u vezama koje su dozvoljene i poželjne!
Foto: Shutterstok

Kada su u pitanju veze, situacija je poprilično čudna - sami često zamišljamo potpuno nerealne stvari, a ne pomažu nam ni prijatelji koji najčešće lažu o stvarnom stanju u vezi. Nije strašno, bez brige, ali ovo su stvari koje ti o vezi niko neće reći:

Ponekad moraš da popustiš

...i da se družiš sa njegovim prijateljima koji ti se jednostavno ne sviđaju. Kompromis je važan u vezi, a iako bi najradije popljuvala polovinu njegovih drugova, u većini slučajeva ćeš morati da se smeškaš i da se praviš da su ti sasvim ok.

Koja je najgora ženska greška u seksu koja iritira muškarce saznajte OVDE.

Zaljubljenost može da traje jako dugo

Naučnici kažu da zaljubljenost traje 2 godine. Neki se ne slažu i kažu da traje 3. Tvoja prijatlejica će ti reći nešto sasvim treće, a istina je da u svakoj vezi postoje faze. Kad si s nekim dugo, ponekad ćeš da budeš ludo zaljubljena u njega, ponekad će ti ta zaluđenost malo splasnuti, ponekad će ti ići toliko na živce da ćeš se pitati da li vredi da se uopšte trudiš... Dobra vest je da su ovo normalne faze svake veze koje se vrte u krug, što znači i da postoji faza u kojoj ćete opet biti zaljubljeni.

Koje su zanimljive činjenice o flertu pročitajte OVDE.

Tvoj idealni dečko nije idealan

Ne samo da nije idealan, najčešće neće biti ni blizu onoga što si zamišljala. Najčešće ljubav pronalazimo s ljudima za koje nikada nismo mislili da će uspeti da nas osvoje.

Smeš prva da kažeš da ga voliš

Filmovi će uvek razglabati o tome ko po ovom pitanju mora da se oglasi prvi, ali istina je jednostavna: ako ga voliš, kaži mu to, i ne razmišljaj o tome da li je trebalo da čekaš da on bude prvi.

Šta, prema muškim kriterijumima, radi savršena devojka saznajte OVDE.

Postaćeš jedna od onih

Barem na kratko, u početku, postaćeš jedna od onih koje si uvek osuđivala jer se u vezi manje druže s prijateljima. Ovo je normalna faza i kroz nju svako prolazi. Bitno je da u njoj ne ostaneš.

Koji su znakovi da je lud za tobom pročitaj OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs