Zadovoljstvo zagarantovano

Za maksimalni užitak: 4 seks poze koje obožavaju i žene i muškarci!

Ove poze su nepisana garancija za nezaboravno seksualno iskustvo
Škola sexa
20:08h Autor:
Za maksimalni užitak: 4 seks poze koje obožavaju i žene i muškarci!
Foto: Shutterstok

Ni pripadnice nežnijeg pola, ni njihova jača polovina u vrtlogu strasti ne mogu da odole ovim pozama.

One su vrlo dobro poznate, neke i potcenjene, ali sve četiri su nepisana garancija za vatromet u krevetu i nezaboravno sekusalno iskustvo!

Kako da otkrijete da li muškarac želi samo seks ili vezu, saznajte OVDE.

Misionarska poza

Veoma potcenjena poza, za žene svakako fenomenalna, tokom koje do vrhunca strasti mogu doći na bezbroj načina, a da u igri nisu nikakve vratolomije, kao ni mnogo truda. Za one koje obožavaju snagu i jačinu muškog tela, misionarska poza je definitivno na prvom mestu. Sa druge strane, muški ego će biti zadovoljen osećajem "nadmoći" koji ima i zadovoljstvom koje vam pruža, pa nijedno od vas neće ostati uskraćeno za užitak.

Ples u krilu

Većina žena voli da preuzme kontrolu, međutim to ne podrazumeva samo jedan način na koji dama može da bude gore. Budite maštoviti i isprobajte sve fizički dostupne poze koje vam omogućavaju da budete glavne! Ne samo što ćete imati maksimalnu stimulaciju, već ćete svog dragog oduševiti kreativnošću, sposobnošću, vizuelnim užitkom i sigurno ga dovesti do vrhunca!

Koje su najčudnije seksualne fobije na svetu, pročitajte OVDE.

Položaj "kašika"

U ovoj pozi takođe jednako uživaju oba pola. Ležeći na boku, partneri su priljubljeni jedan uz drugog, grle se, mogu da se vide, a nije standardna poza u pitanju, što je dovoljan nagoveštaj da sledi zanimljiva avantura. Ne zaboravite da je i koža erogena zona i to od velike važnosti, a ova poza je vrlo zahvalna za grljenje i dodirivanje.

Seks na stolu

Za ovu pozu najvažnija je visina stola, koji bi trebalo da je u visini partnerovog struka, a sto kao sto bi generalno trebalo samo da bude stabilna ravna površina. Kao zamena može poslužiti i hauba automobila, veš mašina, kuhinja ili klavir, u zavisnosti od toga koliki ste avanturista, a oboje ćete biti maksimalno zadovoljni ovom zanimljivom, seksi igricom.

A koje su najbizarnije smrti koje su se dogodile tokom seksa, saznajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs