Brižan partner

Ne štedi: Ognjen Amidžić daje 5.000 evra za porođaj svoje supruge

Danijela Dimitrovska Amidžić porodiće se u privatnom porodilištu carskim rezom, a njenom suprugu nije bitna cena koju mora da plati kako bi manekenka imala svu potrebnu negu i mir
Šuška se
22:50h Autor:
Ne štedi: Ognjen Amidžić daje 5.000 evra za porođaj svoje supruge
Foto: Damir Dervišagić

Danijela Amidžić porodiće se u privatnom porodilištu, a za dolazak njegovog sina na svet njen suprug Ognjen platiće 500.000 dinara.

Ovo je cena carskog reza u privatnom porodilištu u strogom centru Beograda. Da je odabrala da se porodi prirodnim putem, Danijela i Ognjen prošli bi jeftinije, jer je u tom slučaju cena 300.000 dinara.

“Danijela u toj privatnoj zdravstvenoj ustanovi vodi trudnoću i zbog toga je rešila da se tu i porodi. Ima poverenja u osoblje, a biće joj pružena sva potrebna nega i mir, jer za razliku od državnih porodilišta, ovde nema toliko mnogo porodilja”, kaže naš izvor blizak poznatom paru.

“Suma od 500.000 dinara podrazumeva sve preglede trudnice, konsultaciju sa anesteziologom oko izbora anestezije, psihofizičku pripremu, porođaj s anestezijom, boravak u porodilištu uz neprekidan nadzor ginekologa, pedijatra i medicinskih sestara, sve preglede i laboratorijske analize koji se obavljaju za vreme boravka u porodilištu, ali i kontrolne preglede nakon napuštanja bolnice”, objašnjava izvor.

Iako će bebu roditi carskim rezom, manekenka će biti svesna, pošto će dobiti epiduralnu anesteziju, pa će zato i Ognjen moći da bude kraj nje i prisustvuje ovom srećnom trenutku.

“Znam da neće biti lako da gledam carski rez svoje supruge. U isto vreme osećam uzbuđenje i strah. Drago mi je što su nam doktori izašli u susret i dozvolili mi da prisustvujem tako važnom trenutku”, izjavio je Ognjen.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs