Obratite pažnju

Puno truda, a loš efekat: Ove stvari najviše odbijaju muškarce!

Često u želji da izgledamo što lepše i privlačnije suprotnom polu, postignemo sasvim suprotan efekat, te i kod nege važi ono zlatno pravilo - manje je bolje
Nega
23:32h Autor:
Puno truda, a loš efekat: Ove stvari najviše odbijaju muškarce!
Foto: Shutterstock

Ponekad se toliko trudimo da izgledamo dobro, da u tome i preteramo. Ovo su greške koje žene najčešće čine, a upravo one najviše odbijaju muškarce.

Previše parfema – naravno da je poželjno staviti parfem, ali, pripazite sa količinom. Prsnite jednom do dva puta za najbolji efekat.

Previše pudera

– malo pudera će popraviti vaš izgled, ali svaka trunka više, doprineće suprotnom efektu. Koji su to najgori puderi za vašu kožu, pogledajte OVDE.

Loše veštačke trepavicedobre trepavice mogu vaš pogled da učine neodoljivim, međutim, ukoliko budete štedeli na njima, vrlo lako ćete izgledati smešno i neprirodno.

Suva koža – Redovno mažite svoju kožu kako bi ona izgledala zdravo, sjajno i privlačno. A, kako da postignete sjajnu kožu kakvu imaju superzvezde, pročitajte OVDE.

Žuti zubi – Verovatno ni vama nisu privlačni muškarci sa žutim zubima, tako ni njima žene s istim problemom. Kupite paste za zube koje lagano izbeljuju zube ili koristite neke slične preparate. I zadah je bitan, a OVO su 6 podmuklih razloga za loš zadah iz usta.

Lepljivi sjajevi za usne

– Imate puno sjajeva koji ne ostavljaju ovakav efekt, te se potrudite da potražite neka prirodnija, neutralnijih nijansi i umerenost u nanošenju je ključna stvar. Jedan sloj je sasvim dovoljan.

Narandžast ten – Malo solarijuma ili krema za samotamnjenje neće naškoditi, ali narandžast ten ostavlja neprirodan utisak koji muškarcima nikako nije privlačan.

Neonske, tamne i manikir sa detaljima – Ako su vaši nokti crni, svetle u mraku, previše šljokičasti ili sa raznim detaljima, muškarcima se neće svideti. Sa crvenom ili svetlim nijansama ćete teško pogrešiti, pa radije igrajte na sigurno.

Previše laka u kosi – Muškarci uglavnom vole jednostavne i ležerne frizure. Previše laka i ukrućena kosa neće ostaviti utisak kakav želite. OVO su 4 frizure koje podmlađuju 10 godina!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs