Još na prvom sastanku primete

Muškarci, drugu šansu nećete dobiti: 6 stvari zbog kojih će vas žene odbiti!

Izgled ženama jeste važan, ali ne zaboravite i izreku da je lepota u oku posmatrača
Ljubav i zavođenje
09:10h
Muškarci, drugu šansu nećete dobiti: 6 stvari zbog kojih će vas žene odbiti!
Foto: Shutterstock

Muškarci, sigurno već znate da ženskom oku skoro ništa ne može da promakne. Još ako ste potencijalni udvarač, budite sigurni da će obratiti pažnju na ovih nekoliko važnih detalja.

1. Stav Držanje, način na koji hoda, stoji, i kako se ponaša prema drugima, prvo je što žene primete kod muškarca. Vole kad su samouvereni ali ne i arogantni, kad žele da budu u centru pažnje, ali ne i da u tome preteruju. Nežniji pol voli jake ali ljubazne muškarce, i one koji su sigurni u sebe.

Najbolji mamac za muškarce - OVDE pročitajte osnovno pravilo privlačnosti.

2. Izgled

Dobro, izgled ženama jeste važan ali ne zaboravite i izreku da je lepota u oku posmatrača. Ako ponudite ženama dugačak spisak momaka između kojih treba da odaberu one koji su atraktivni, različite žene će birati različite muškarce, visoke, niske, tamnokose, plavušane, sa dužom ili kraćom kosom… Izgled je veoma važan, ali znajte da utisak morate da ostavite i prilikom narednih susreta.

Bez dileme - OVDE pročitajte kojih 10 stvari čine ženu lepom, a ne seksi.

3. Ponašanje

Žene vode računa o tome kako se ponašate. Kao po pravilu, ne vole arogantne, agresivne, ili muškarce sa nepristojnim manirima. Žene ne žele da se njihov partner tako ponaša, naročito ne u njihovom prisustvu.

OVDE saznajte 5 najpoželjnijih delova muškog tela za kojim žene gube pamet.

4. Kako ste obučeniLepši pol voli muškarce koji vode računa o sebi. Jedna od prvih stvari na koje će obratiti pažnju prilikom prvog susreta je šta imate na sebi, da li je to uredno i ispeglano, da li vam dobro stoji, da li su vam cipele čiste. Nijedna žena ne želi da vidi muškarca koji je zapušten, prljav, i čija odeća smrdi. Vodite računa o tome kako izgledate, jer će žena to zapaziti.

5. Loš zadah i smrad

Pitajte žene šta će ih odmah odbiti od muškarca i sasvim sigurno ćete dobiti jedan od ovih odgovora: loš zadah, loš miris tela ili smrad nogu. Zato, koristite dezodoranse, redovno se kupajte, perite zube. Drugu šansu nećete dobiti ako vas zbog ovoga izbrišu sa liste udvarača.

Nije parfem - OVDE saznajte kom mirisu na ženi muškarci ne mogu da odole.

6. KilogramiNe morate svakog dana da idete u teretanu, ali se trudite da uvek budete u formi. Iako postoje žene koje vole krupnije muškarce, to ne znači da treba da se potpuno opustite i zapustite svoje telo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs