Osvojite ga

Muškarci se zavode na muški način: Budite nezavisne!

Budite nezavisne, slobodne, samo svoje i tako će svi želeti da budu u vašoj blizini, uključujući i muškarca koga želite
Ljubav i zavođenje
18:12h Autor:
Muškarci se zavode na muški način: Budite nezavisne!
Foto: Thinkstock

Ponašajte se kao dama, razmišljajte kao muškarac - tehnika koju mnogi spominju kao ključnu za uspeh sa muškarcima sviđa se i nama. Ako se uvek trudite, a retko kad imate uspeh sa muškarcima, možda ne bi bilo loše da se prema sledećem počnete ponašati upravo kao muškarac. Evo kako.

Budi mu blizu, ali dovoljno daleko

Svaka od nas je barem jednom ostala fascinirana muškarcem koji se uvek čini istovremeno blizu i daleko. On je tu kada želi biti, a ima sposobnost gotovo u potpunosti iščeznuti kada to poželi. Osećaj lične slobode nešto je što muškarci jako cene, a cenićete ga i vi kada ga jednom iskusite za pravo.

Ovo su znakovi da vas muškarac muva, više možete naći OVDE.

Uzmite više nego što dajete

Znamo, volite da dajete i to vas usrećuje, ali većina muškaraca se brzo zasiti žena koje stalno daju. Ako stvarno želite da budete srećni, morate dopustiti da on impresionira vas, a osim što ćete uživati u pažnji, zadobićete njegovo poštovanje jer će znati da se oko vas ipak mora malo potruditi.

Kako da ga zavedete bez dodira možete da pročitate OVDE.

Planirajte za sebe

Sećate li se onog dečka sa kojim ste uvek htele da nešto radite, a on je uvek imao svoje planove koji nisu nužno uključivali vašu prisutnost? Upravo takvo ponašanje morate uvesti i kod sebe. Ako želite izaći u grad - izađite, ako vam se putuje - putujte. On će ići sa vama ako je spreman, a ako nije, ići ćete same i nećete sediti kod kuće razmišljajući kako vam je moglo biti lepo.

Sa kojim osobinama ćete ga zavesti možete da pročitate OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs