Cipele koje nosi otkrivaju njegove osobine

Dame, evo šta cipele govore o vašem muškarcu

Obratite pažnju na njegove cipele i one će vam otkriti kakav je muškarac pored vas
Ljubav i zavođenje 08.07.2013. - 15:04h

On mora da bude duhovit, seksi, šarmantan i galantan. Na sastanku gledate kako se ponaša i šta priča, ali ne zaboravite da spustite pogled malo niže i obratite pažnju... na cipele. Ako već niste to pod hitno učinite, jer iz njegove obuće možete saznati koje su njegove glavne osobine.

 

  • Ukoliko nosi elegantne cipele reč je o otmenom muškarcu, koji zna šta želi. Međutim, ako su previše upečatljive, možda je on samo zavodnik koji ne može da se skrasi samo pored jedne žene.
  • Ako ga zateknete u mokasinama, znajte da taj čovek zna sve o poslu i zadovoljstvu. Šarmamantan je i vrlo dobro ume da impresionira nežniji pol, jer mu je zavođenje u krvi.
  • Japanke su najčešće njegov izbor obuće, jer se u njima oseća najprijatnije. Takav muškarac nikada ne žuri i ne opterećuje se detaljima i sitnicama. Ta njegova ležernost ume da prija i da vas čuva od bespotrebnog stresa u vezi. Ali, isto tako može biti velika smetnja, jer ovakvi muškarci znaju često da budu površni.
  • Kao i većina pripadnika jačeg pola, on jednostavno obožava patike. Ali, ukoliko nosi patike koje su trenutno u modi, imajte na umu da je on inovativan muškarac, koji i u životu uvek žudi za novim i zanimljivim stvarima. Za one koji biraju sportske patike karakteristična je opuštenost. Malo je situacija gde je ovakav muškarac zainteresovan za nešto drugo, osim televizije i sporta.
  • Znaćete da je reč o pravom boemu, ako su starke njegov favorit. Ali, pripazite, jer muškarci koji nose starke su ili veliki šmekeri u društvu, koji ne žele da odrastu ili se radi o isfoliranim tipovima, sa kojima ćete retko kada znati na čemu ste.

  • Njemu su sandale idelna obuća, jer su odobne i lagane. Ukoliko on voli sandale, njega trendovi jednostavno ne zanimaju. Međutim, upravo takav muškarac je jedan od onih dobrica, koji će sve učiniti za vas. Samo vodite računa da uz sandale ne nosi i čarape.
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...