Protiv šlaufova, dvostruke zadnjice u opuštenog stomaka

3 vrste gaćica koje skrivaju mane na telu!

Brazilke, tange i steznik gaćice su tri modela gaćica koji ispunjaju sve zahteve ispod odeće
Lepi & Zdravi
10:24h
3 vrste gaćica koje skrivaju mane na telu!
Foto: Shutterstock

Osim estetskog faktora i udobnosti, glavno obeležje gaćica je kamufliranje mana na telu i najvažnije je da se ispod odeće ne naziru. Od najobičnijih pamučnih modela, pa do gotovo nevidljivih krojeva, trenutni izbor na tržištu je veliki, čime je potraga za idealnim otežavajuća. Ova tri modela gaćica ispunjaju sve zahteve ispod odeće.

1. Brazilke protiv šlaufova

Klasične bokserice, ali i takozvane hipsterice, gaćice niskog struka koje karakteriše udobnost i praktičnost pre svega, idealan su kroj koji se lako nosi ispod zahtevnih materijala. Niski kroj koji seže do ispod bokova njihova je velika prednost jer na telu ne stvaraju lažni "šlauf". Prilikom kupovine važno je odabrati optimalnu veličinu, nikako premalene jer će se urezati u telo, dok prevelike neće odraditi svoju osnovnu funkciju nevidljivog komada rublja. Preporuka su gaćice od mikrofibera, bez vidljivih rubova i šavova koji se inače ocrtavaju ispod odeće.

2.Tanga gaćice protiv dvostruke zadnjice

Jedan od ženama omiljenih i najpopularnijih komada donjeg rublja su tange, pre svega zbog praktične funkcije. Njihovo nošenje je jedini način da se izbegnu obrisi rublja na zadnjici ispod haljina i pantalona, kao i nepoželjan efekat udvostručene zadnjice. Ali, premale tange ili one sa tankim i elastičnim rubom mogu biti i te kako vidljive ispod tankih i prozračnih materijala. Zato birajte one sa laganim obrubom ili, pak, bez njega.

3.Steznik gaćice protiv opuštenog stomaka

Verovatno jedan od omiljenih krojeva donjeg rublja koji je brojnim damama omogućio nošenje najzahtevnijih komada garderobe su steznik gaćice. Visoki kroj oblikuje kompletnu siluetu, naglašava struk, te ciljano stanjuje i zaglađuje problematične zone stomaka. Prilikom odabira steznika vodite računa da ima neprimetne šavove koji se neće nazirati ispod odeće, te da vam je ugodan za nošenje.

OVDE saznajte kako vaše omiljene gaćice otkrivaju kakve ste u seksu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs