I bez njih se može

Prekršite ih: 9 staromodnih pravila bez kojih veza može da opstane!

Danas je veliki broj parova kojima više prija da spavaju u odvojenim krevetima, i to iz više razloga. Ukoliko ste jedan od njih, to ne treba da vas zabrinjava, jer ne predstavlja znak da sa vašim brakom ili vezom nešto nije u redu
Ljubav i zavođenje
22:40h Autor:
Prekršite ih: 9 staromodnih pravila bez kojih veza može da opstane!
Foto: Shutterstock

Koliko ljudi, toliko ćudi. U kontekstu venčanja i života u dvoje, to bi značilo da "pravila" za sreću ne postoje, već da se svaki par pridržava svojih "pravila" koja doprinose skladnijem zajedničkom životu.

U nastavku sledi nekoliko staromodnih "pravila", kojih ne moramo slepo da se pridržavamo da bi nam veza uspela, prenosi womanitely.com.

1. Spavanje u istom krevetuDanas je veliki broj parova kojima više prija da spavaju u odvojenim krevetima, i to iz više razloga. Ukoliko ste jedan od njih, to ne treba da vas zabrinjava, jer ne predstavlja znak da sa vašim brakom ili vezom nešto nije u redu.

OVDE saznajte kako da ga zadržite samo za sebe - ovih 8 stvari muškarci vole kod žena.

2. Svađe vode ka razvodu

Glavna stvar je obostrana želja za očuvanjem braka. Svađe i rasprave su sastavni deo života u dvoje i zdrava pojava, a postoje razni načini da se problemi prevaziđu. Razvod nije nužna stvar.

Ne pravite problem gde mu nije mesto! OVE tri stvari muškarci ne podnose tokom seksa.

3. Zajedničko letovanjePonekad razdvojenost i samostalna putovanja mogu da ojačaju vašu vezu. Potpuno je prirodno da ponekad imate par dana samo za sebe i svoje prijateljice, a isto važi i za muškarca. Dokle god imate poverenja jedno u drugo, ovakva vrsta opuštanja je poželjna.

4. Isti hobiji

Ukoliko ste u vezi ili braku, to ne znači da morate da imate iste hobije. Sasvim je normalno da muškarac i žena imaju različite želje i načine za opuštanje. Bitno je da možete da pričate o svojim hobijima sa partnerom, i da delite iskustva i mišljenja. Ne forsirajte jedno drugo da po svaku cenu radite iste stvari, može vas skupo koštati.

Uzalud lepota ako žena ne poseduje ovih 5 bitnih kvaliteta koje svaki muškarac ceni! Više o tome pročitajte OVDE.

5. Ne ležite ljuti u krevetBorba sa negativnim emocijama nije nimalo laka stvar, pogotovo ne uveče. Nikako nije trenutak da pred spavanje raspravljate o problemima.

6. Zakletva na iskrenost

Biti u potpunosti iskren, nije nimalo laka stvar, ali to ne znači da treba da lažete. Možda vam se ne svidi svaki put njegova frizura ili šta je obukao, ali ne morate to svaki put da mu saspete u oči. U redu je da ponekad nešto prećutite, s tim što to ne treba da praktikujete kada su u pitanju krupne stvari.

OVDE saznajte koje su najgore osobine koje ne sme da poseduje žena iz snova.

7. Težnja da uvek mora da bude uzbudljivoU redu je nekad isprobati nove stvari u vezi, ali ne treba to raditi svakodnevno. Potrebno je i vreme da bismo se prilagodili na promene, koje često sa sobom nose i stres. Dakle, osvežavajte brak ili vezu ali sa dozom umerenosti.

8. Gotovo je kad varnice nestanu

Svaka veza počinje s leptirićima u stomaku, ali ne treba se plašiti trenutaka kada oni jednostavno jenjavaju. Samo treba da okrenete novu stranu u vašoj vezi.

OVDE saznajte koji psihološki trik čini čuda za svaku vezu!

9. Izbegavanje prijatelja suprotnog polaSasvim je u redu imati prijatelje suprotnog pola, i to nije znak da vi tražite novu romansu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

ParVezaBrak