Dokazano

Mitovi o srećnim vezama: Srušeni!

Srećni parovi stalno vode ljubav i uvek im je savršeno, srećni parovi se nikada ne svađaju... To su samo neki od mitova koje stalno slušamo o savršenim parovima
Zanimljivosti
23:52h Autor:
Mitovi o srećnim vezama: Srušeni!
Foto: Shutterstock

Kada ti mama priča o zdravim vezama - imaće jedno mišljenje, televizija drugo, drugarice sasvim treće. Nije ni čudo da retko koja žena zna šta to zapravo znači imati zdravu vezu.

Nismo ni mi u potpunosti sigurni, ali znamo koji su mitovi o njima, i znamo da su sasvim netačni.

Srećni parovi se ne svađaju

Potpuna izmišljotina. Par koji se nikada ne svađa verovatno je jako nesrećan, a pitanje je samo priznaje li to par drugima ili ne. Pravi parovi, oni koji se stvarno vole, svađaju se kada za to ima potrebe. To je zdravo i to znači da im je stalo do veze.

Srećni parovi se svađaju

Neki toliko zagovaraju svađu da zaboravljaju da ona treba da se događa tu i tamo i to dozirano. Parovi koji se konstantno svađaju nisu strastveni parovi koji se neizmerno vole - reč je o dve osobe koje jednostavno ne mogu da se slože.

Srećni parovi imaju iste interese

Potpuna laž. Parovi koji dele interese toliko su retki da ih je teško pronaći, barem one koji se slažu baš u svemu. To je sasvim normalno - on voli fudbal i mrzi kupovinu, kod tebe je situacija obrnuta - nema razloga da iko zbog toga ispašta. Stvar je u dobroj organizaciji - dok on gleda utakmicu, ti šopinguj i to je cela mudrost.

Srećni parovi stalno vode ljubav i uvek im je savršeno

To si sigurno čula nebrojeno puta od drugarica koje te lažu jer im je tako lakše. Nijedan par se ne seksa onoliko koliko bi hteo, a većina njih 2 od 3 puta misle da je seks mogao biti bolji. Seks je jednostavno takav - ponekad odgovara, a ponekad nam nije jasno zašto smo u krevetu sa tom osobom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs