Čin čekanja neće stvoriti magičnu hemiju

Seks na prvom sastanku je dozvoljen

Novi vodič za ljubavne sastanke suprotstavlja se konvencionalnim mudrostima, poručujući ženama da je u redu imati seks na prvom sastanku
Ljubav i zavođenje
14:22h Autor:

Autori novog vodiča Andrea Sirtaš i Džef Vilser kazali su kako su svi dosadašnji vodiči iz druge ere. Objašnjavaju da, dok neke žene imaju valjane razloge za čekanje da legnu u horizontalu, strah da bi ih muškarac smatrao lakima zbog toga ne bi trebalo da postoji.

"Ne mislim da neka devojka može biti prava jer je čekala mesec dana ili da je druga laka jer je svratila u nečiji stan", napisao je Vilser i dodao da sam čin čekanja neće stvoriti magičnu hemiju.

Iako su mnoga pravila izmenjena, neka su i zadržana, poput onog da muškarac uvek mora da plati račun na prvom sastanku, pa čak i ako sastanak nije uspešan ili žena nije zainteresovana.

Autori naglašavaju da ne treba da nosite visoke štikle i haljinu na prvom sastanku, ali i dalje treba da izgledate vruće i pristupačno, bez preterivanja, ali i da izbegavate vrećastu odeću koja čini da izgledate kao starije žene.

Takođe, otpada pravilo da na prvom sastanku ne treba da razgovarate o politici i religiji, jer većina parova nakon prvog sastanka kaže kako je jedna od osoba previše pričala o sebi, što zna da bude dosadno. Deljenje svojih strasti na prvom sastanku je dobra stvar.

Ukoliko na prvom sastanku saznate nešto ozbiljno, poput toga da je devojka bila u ropstvu, kao što se desilo Vilsneru, nemojte paničiti. Bolje je da takve stvari saznate pre nego kasnije.

Autori savetuju kako je u redu da se zaljubite na prvi pogled ili imate seks na početku veze. "Treba rizikovati u ljubavi. Najbolje priče možete čuti od ljudi koji su prekršili sva pravila o ljubavnim sastancima", kaže Sirtaš.

 

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...