Problemi u raju

Zbog čega su supruge nezadovoljne: Muževi su lenštine, previše piju i zvocaju zbog novca

Uz sve divne stvari koje brak donosi, dolaze i one koje nisu toliko divne, poput nedostatka raspoloženja za seks i odnosa sa njegovim roditeljima
Ljubav i zavođenje
18:12h Autor:
Zbog čega su supruge nezadovoljne: Muževi su lenštine, previše piju i zvocaju zbog novca
Foto: Shutterstock

Izbor venčanice, cipela i mesta za udaju se možda čini kao komplikovani deo ulaska u brak, a svaka žena koja je sama organizovala venčanje zna da se tu lako gube živci. Ipak, pravi cirkus počinje tek u braku. Uz sve divne stvari koje on donosi, dolaze i one koje nisu toliko divne, a žene se najčešće žale oko sledećeg:

Nikad ne pomaže oko kuće

Neki muškarci tokom zabavljanja pomažu oko svega kada je u pitanju kuća, a srećnice koje uspeju da ih nateraju da tako nastave da se ponašaju i nakon venčanja imaju mnogo razloga za radost. Ipak, mnogi muškarci se u braku pretvore u lenštine koje ne žele ništa da rade, a upravo je ta lenjost jedan od glavnih prigovora novopečenih supruga.

Koja je tajna uspešnog braka saznajte OVDE.

Nije toliko raspoložen za seks

Čudno, ali ima muškaraca koji nakon venčanja jednostavno gube interes za seks. Ne znamo da li je to zbog činjenice da više ne moraju da se trude ili su jednostavno lenji, ali znamo da žene s ovakvim muškarcima nikada nisu zadovoljne.

Kako da izbegnete monotoniju u braku saznajte OVDE.

Previše pije

Po koja čašica sa prijateljima vikendom nije toliko strašna, ali ako se to pretvori u hobi zbog kojeg pate ostali aspekti braka, tu nešto ne štima.

Koji je jedini tip muškarca za kojeg se vredi udati pročitajte OVDE.

Njegovi roditelji

Stvar je u kompromisu, ali to ne znači da žene moraju da glume da im svekrva ne ide na živce. Svako ko je gledao seriju "Svi vole Rejmonda" znaju o čemu žene pričaju.

Zajednički račun

Brak sa sobom nosi jednu zanimljivu stavku - zajednički novac. Ako trošite zajedno, velike su šanse da će njemu svaki račun da bude čudan, preveliki i povod za prepirku. Nove cipele koje su pre braka bile ne samo potreba, nego i pravo, u braku ponekad mogu da započnu veliku svađu.

Emotivni partner treba da bude i vaš finansijski partner, a više o tome saznajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs