Raskid na pomolu

10 načina kako da zeznete vašu vezu: Njuškajte, ljubomorišite i vežite ga za sebe!

Žene su u stanju tako često da sabotiraju sopstvenu vezu da i ne znaju gde su pogrešile. Stvari koje uništavaju vezu one rade prirodno
Ljubav i zavođenje
19:26h Autor:
10 načina kako da zeznete vašu vezu: Njuškajte, ljubomorišite i vežite ga za sebe!
Foto: Thinkstock

Žene su majstori za uništavanje sopstvenih veza pa čak i kada obožavaju muškarca sa kojim su. Često nemaju pojma u čemu su to pogrešile jer im sasvim prirodno dolaze te neke stvari koje uništavaju čak i one najjače veze. Donosimo vam deset načina koji vode do raskida veze ili braka:

10. Samosabotiranje

Neki ljudi imaju tako lošu istoriju zabavljanja da ne znaju šta je ljubav kada dođu u dodir sa njom. Ako veza dobro funkcioniše, ne mislite da će se uskoro nešto desiti da je upropasti! Veza može biti dobra i ostati dobra. Ne prizivajte zlo, jer ukoliko prizivate loše emocije one mogu da unište vašu vezu.

9. Njuškanje

Nemojte ići za partnerom sa misijom da ga zateknete u prevari. Mnogo jedostavnije i korisnije je porazgovarati sa njim otvoreno i rešiti sve nedoumice nego da stalno živite u nekom grču od prevare.

8. Zajednička lozinka

Neki parovi imaju dobar razlog za deljenje iste lozinke za društvene mreže i ostale naloge na internetu, ali nemojte se zanositi i sebi davati previše prava za otvaranje partnerovog naloga kao svog.

7. Uznemirite se kada vam partner odmah ne odgovori na poruku

Niko nije dostupan 24 sata 7 dana u nedelji! Ako vam partner nije odmah odgovorio na poruku ne dižite paniku nego sačekajte jer se čovek možda tušira, jede, nije mu telefon pri ruci, trenutno radi neki važan izveštaj u firmi i td.

6. Ljubomorni ste na svaku njegovu drugaricu

Muškarcima je dozvoljeno da imaju drugarice, isto kao što je vama dozvoljeno da imate drugove. To je sasvim normalna stvar. Samo se zapitajte kako biste reagovale da vam dečko zabrani da se viđate sa vašim drugom iz školskih dana?

5. Ne dozvoljavate mu da se viđa sa društvom

Druženje sa partnerom je odlično, ali po nekada je pravo uživanje opustiti se sa prijateljima. To je sastavni deo života. To što ne dopuštate partneru da se viđa sa drugovima samo pokazuje koliko ste sebični i može da se desi da vam veza zbog toga veoma brzo bude ugrožena.

4. Žalite se o problemima u vezi preko društvenih mreža

Vaše privatne svađe i razmirice su vaša privatna stvar! To što sve delite sa "prijateljima" na Fejsbuku, Tviteru ili Instagramu pokazuje samo koliko ste nezreli.

3. Ne komentarišete ili rešavate ono šta vas muči

Ako vas muči nešto vezano za vašu vezu to morate podeliti sa partnerom. Ćutanjem nećete postići ništa. Razgovor u četiri oka rešava mnogo stvari.

2. Monotonija

Ako insistirate da svako veče provedete sa partnerom u kući ispred TV, ubrzo ćete uočiti da vaša veza prelazi u monotoniju. Učinite nešto, bilo šta, izađite iz kuće i neka vaša veza "oživi".

1. Pričate sa partnerom kada je umoran

Na kraju radne nedelje toliko smo umorni da samo želimo da sedimo ćutke i jednostavno ne razmišljamo. To nema nikakve veze sa osobom sa kojom ste. Ako u tom momentu pokušavate da razgovarate sa partnerom možete samo da izazovete svađu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs