Imaju i oni svojih bubica

Vaši mačo momci vam ovo nikad neće priznati: Uživaju da gledaju filmove za odrasle!

Partner vam nikad neće reći da se užasava klupka kose u odvodu kade, da redovno gleda filmove za odrasle i da to smatra normalnim, da obožava kada mu date kompliment
Ljubav i zavođenje
17:58h Autor:
Vaši mačo momci vam ovo nikad neće priznati: Uživaju da gledaju filmove za odrasle!
Foto: Thinkstock

Muškarci imaju svojim malih "tajni" koje vam nikada neće otkriti i kada ih "provalite" negiraće do besveti to. Ali da ne biste razbijale glavu o tome šta oni kriju, evo nekih stvari koje vam vaši mačo tipovi nikad neće priznati:

Odmeravaju druge žene, ali nikada vam to neće priznati

Baš kao i zauzete žene, i muškarci odmeravaju zgodne komade. Jednostavno ih, baš kao i žene, privlači nešto novo, uzbudljivo, drugačije. Zgodna žena koju će tajno odmeriti od glave do pete. Da, i kada su u srećnoj vezi, neće odustati od ove navike.

Kako da "pročitate" vašeg muškarca, vidite OVDE.

Proveravaju partnerku

Pre nego što su stvari postale ozbiljne, proveravao je partnerku. Pregledao je Fejsbuk profil, guglao njeno ime. Zna možda čak i što je nosila na maturskoj ili poslovnoj zabavi. Možda zvuči zastrašujuće, ali neke fotografije partnerka je i stavila da bi je drugi ocenjivali.

Tajno gledaju filmove za odrasle

Ne prečesto, ali povremeno. I žele da i vi to normalno prihvatite. Naravno, hteli bi da im se i partnerka pridruži u gledanju omiljenih filmova.

Obožavaju kada imate svoje izlaske sa prijateljicama

Iako će neki muškarci možda malo glumiti da im je žao što ostaju sami, ustvari uživaju u slobodi barem na jednu noć. Vole sa vremena na vreme da ostanu sami u stanu, uživaju u utakmici, seriji, igrajući video igre....

Užasava ih klupko kose u odvodu kupatila

Ovo nikada neće priznati, jer znaju da i partnerka trpi puno neugodnosti zbog njih.

Ovi muškarci nisu za tebe, više pročitaj OVDE.

Nisu ljubitelji svetlog ružičastog ruža

Naročito se užasavaju kad ih partnerka, nakon što ga obilno nanese, poljubi. I deset minuta nakon "ružičastog", poljupca imaju osećaj da im je ruž na usnama.

Primete kada im drugi muškarci odmere partnerku

Itekako vide kada im neki drugi muškarac uoči i odmeri partnerku. To saznanje im dotakne malo ponosa i ljubomoru i okidač je za mačo zaštitnički stav.

Vole komplimente

Vole kada im partnerka kaže da izgledaju frajerski, da su zgodni, neodoljivi. A, naravno, obožavaju i komplimente na račun seksualnih veština.

Zbog čega se svađamo u vezi pročitajte OVDE.

Nervozni su kada prvi put sa partnerkom vode ljubav

Premda izgledaju samouvereno i kul, razmišljali su o tome kako im je partnerka zgodna i bojali su se da seks ne završi prebrzo. I da ne ispuštaju čudne zvukove.

Nisu uvek raspoloženi za seks

Iako je opšte mišljenje da su muškarci uvek spremni na seks, to je daleko od istine. Možda nikada partnerku neće odbiti, ali izvedba zbog umora ili stresa neće uvek biti na nivou.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs