Zanimljivo

Muškarci vole da bulje u naše grudi: Zašto je to tako?

Ženske grudi su seksi i privlače poglede muškaraca, a evo zašto žene sa bujnim poprsjem više privlače jači pol
Škola sexa
14:06h Autor:
Muškarci vole da bulje u naše grudi: Zašto je to tako?
Foto: Shutterstock

S veličinom grudi nešto je drugačije nego s veličinom penisa – koji je povezan sa zadovoljavajućim seksom, a i bolna je tačka svih muškaraca. Veličina grudi nije presudan faktor za dobar seks. Zbog čega su onda muškarci toliko opsednuti velikim poprsjem?

Grudi su pre svega vizuelni stimulans. Muško oduševljenje grudima podstaklo je mnoge teorije psihologa i seksologa – svi oni žele da odgovore na pitanje zašto su grudi važan faktor privlačnosti.

Razmislite dobro da li želite velike grudi, a OVDE saznajte zašto.

Objašnjenja ima nekoliko. Naime, žudnja za velikim grudima povezana je s dojenjem, koje je pak povezano s osećajem zadovoljstva. Osim toga, žene sa većim grudi se smatraju zdravijim i plodnijim, odnosno smatra se da su sposobne da brinu o mnogo dece, pa su zbog toga i super partnerke. Neki vole žene s velikim grudima zato što postoji glupa (muška) pretpostavka da su žene s bujnim poprsjem - lake.

Kojih 5 namirnica štite od raka dojke saznajte OVDE.

Neki psiholozi tvrde da su pripadnici jačeg pola opsednuti grudima zato što ih žene skrivaju, pa muškarci zbog toga imaju snažan poriv da ih gledaju, dodiruju… Naučnici su došli do te teorije analizirajući društva u kojima žene ne prekrivaju grudi – tamo može da se primeti manje zanimanje muškaraca za neodoljivo poprsje. Ali, sve su to nagađanja.

Kako danas stvari stoje, čini se da bi naši momci mogli da gledaju, dive se i uživaju u našim grudima svaki dan 24 sata bez prestanka. Zašto je to tako – na savršeno tačan odgovor još ćemo malo da pričekamo. Do tada možemo da nagađamo i uživamo u spoznaji da ih muškarci cene i obožavaju, bez obzira da li su velike ili male.

Koji su razlozi zašto je dobro imati male grudi saznajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs