Obratite pažnju

Muški kriterijumi: Šta radi savršena devojka

Kažite mu direktno šta mislite, budite mu podrška i priredite mu mala iznenađenja - i muškarci ih vole
Ljubav i zavođenje
15:14h Autor:
Muški kriterijumi: Šta radi savršena devojka
Foto: Shutterstock

Muškarci su se oglasili! Ovo su njihovi kriterijumi kakva treba da bude savršena devojka.

1. Reci šta misliš

Muškarci vole žene koje iskreno znaju da kažu šta ih muči. Ne vole kad moraju da nagađaju da li su ljute ili ne, i da otkrivaju šta su pogrešno uradili. Radije bi da im odmah kažemo kad nešto nije u redu.

Kako da ga imate samo za sebe saznajte OVDE.

2. Budi mu podrška

Baš poput tebe, i on ima pravo da se ljuti, da bude umoran ili nervozan. Savršena devojka ponudiće svoju pomoć u rešavanju problema, a zatim će da ga ostavi na miru, koliko god je potrebno da se takve emocije slegnu.

3. Mala iznenađenja

Muškarci takođe vole male znakove pažnje, iako se često misli da takva iznenađenja vole samo žene. To mu najbolje pokazuje koliko ti je stalo, što će i njega da podstakne da bude još bolji prema tebi.

Koliko često muškarci pomisle na seks pročitajte OVDE.

4. Zahvalnost

On ne može da čita tvoje misli, pa bi sigurno hteo ponekad i da čuje reči zahvalnosti. Svako voli da bude cenjen, ali nisu svi dobri u čitanju takvih znakova. Nemoj samo da ih očekuješ, već se jasno i glasno zahvali za sve te stvari koje on radi.

5. Komplimenti

Još jedna stvar za koju se pogrešno misli da je vole samo žene. Muškarci vole da se osećaju poželjno, pa su komplimenti obavezni deo svakog odnosa. I to ne mislimo samo na one u vezi da njegovim izgledom.

OVDE saznajte kojih 5 kavliteta svaki muškarac ceni kod žene.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs