Isprobajte i vi

Osvojite letnju simpatiju: 5 načina za muvanje željenog muškarca

Ako nisi dovoljno hrabra da sama obaviš ceo posao, tu su tvoje drugarice. Leto je, ne poznajete se, a najgore što može da ti se dogodi je da te odbije
Ljubav i zavođenje
14:10h Autor:
Osvojite letnju simpatiju: 5 načina za muvanje željenog muškarca
Foto: Shutterstok

Zgodan tip kojeg svake večeri viđaš u klubu? Tip s kojeg ne skidaš pogled na plaži? Možda je reč o slatkom konobaru zbog kojeg piješ previše koktela… Ko god da je, letnja simpatija vrlo često ostaje samo to, jer se bojimo da preduzmemo korake da osvojimo tipa o kojem razmišljamo. Evo kako da to promeniš.

Direktno

Startuj ga bez puno razmišljanja. Leto je, ne poznajete se, a najgore što može da ti se dogoditi je da te odbije. Tada ćeš barem znati da si pokušala.

OVDE saznajte zašto slobodno treba da se upustite u letnju avanturu.

Indirektno

Ako nisi dovoljno hrabra da sama obaviš ceo posao, tu su tvoje prijateljice. Spoji svoje društvo sa njegovim i krenite da komunicirate. Tada će stvari biti mnogo lakše.

Časti ga

Muškarci su navikli da časte žene, a ako promeniš igru, sigurno ćeš da mu zapadneš za oko. Pošalji mu piće preko konobara i mahni kad ga dobije. Tako si napravila prvi korak i bacila loptu na njegov teren. Sigurno neće da te ignoriše.

Kako da vam letnji seks bude najvreliji do sada pročitajte OVDE.

Izazovi ga

Letnji sportovi su svuda oko vas, a to je idealna prilika da privučeš njegovu pažnju. Okupi prijateljice i izazovi njega i njegove prijatelje na meč odbojke na pesku - ko izgubi, plaća rundu.

Zamoli ga da ti pričuva stvari

Ti i drugarice želite da se okupate, a strah vas je da ostavite peškire bez nadzora? Zamoli ga da vas spasi od vrućina i da bude čuvar vaših stvari, a kada se vratite, vi možete da uradite isto za njegovu ekipu. Idealan način da se upoznate i da nastavite druženje i nakon kupanja.

A OVDE pročitajte letnji ljubavni horoskop.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs