Kada se spoje bitange i princeze

7 stvari zbog kojih devojke padaju na loše momke

On je drzak, egoista, problematičan, ali zna kako da se ophodi prema nežnijem polu, osvoji vaše poverenje, pomeri granice u seksu i uvek ima svoj harem žena
Ljubav i zavođenje
06:10h
7 stvari zbog kojih devojke padaju na loše momke
Foto: Shutterstock

Vi padate na njegov buntovnički stav, činjenicu da je neukrotiv, moćan, muževan i po malo misteriozan. Dame, ovo su odgovori zašto ste upale u zamku opasnog muškarca, koga prati loša reputacija.

1. Izazov i misterija

Žene ne vole muškrace koji se lako osvajaju, a ni one koji im trče u susret i prilaze na kilometar. Zabluda je da se devojke radije opredeljuju za potencijalne partnere, koje mogu lako da pročitaju. One zapravo obožavaju da nagađaju i istražuju. To je izazov, a ujedno i osobina loših momaka, koja ih navodi da se vrate po još.

2. Daje ženama osećaj moći

Lažni osećaj kontrole je često moćniji od same kontrole. Kada ste sa lošim momkom, osećate kao da ste baš vi ta, koja je uspela da ukroti njegov vatreni temperament i postane njegov kutak mira i ljubavi. Prijaće vam i kada je zbog vas u stanju da udari nekog ko vam smeta, jer ćete se osećati zaštićeno. Pazite da vas ljubavno slepilo ne dovede do udarca koji će vas da zaboli.

3. Znaju kako da pričaju

Buntovnici znaju kako da pričaju sa ženom i da učine da se dama pored njih oseća kao boginja. Ali, oni vas neće stalno obasipati pažnjom, već će ići logikom toplo-hladno, tako da već u narednom trenutku na vas mogu biti potpuno ravnodušni. Upravo to konstantno paljenje i gašenje dovodi vas do ludila i ljubavne klackalice, koja povećava strast. Sve to začinjeno sa malo misterije, intrige i uzbuđenja. Svoje veštine konverzacije "bedbojsi" koriste da zadrže interesovanje žene. Kada priča počne, muškarci znaju da će one želeti još.

4. Oni pomeraju granice u ljubavi i seksu

Zapitajte se kada ste poslednji put uradili nešto divlje? Ako postavite sebi to pitanje, onda niste buntovnica. Problematični momci uvek testiraju i pomeraju granice u svom životu, a žene toga ne mogu da se zasite. Njih ništa ne koči, jer su spremni na mnoge dobre i loše stvari, zato gledaju da od života izvuku maksimum. Ta osobina često se odražava i na eksploziju strasti na najneobičnijim mestima za seks i uvek drugačije poze.

5. Muževnost je seksi

Nekrunisanu titulu kraljeva samokontrole imaju upravo ti momci, na koje vas upozoravaju. Oni znaju kako da dobiju ono što hoće. Pričaju otvoreno, gledaju vas u oči, strastveni su kada su u pitanju njihova ubeđenja i uvek znaju kako da se ophode prema dami. Kako su najčešće ego manijaci, trude se da istaknu svoju muževnu stranu u svakom prilici i da se zaštitnički odnose prema vama.

6. Baš ih briga za sve

Loše momke jednostavno ništa ne dotiče. Uzeće nešto ili će odustati. Ako žena kaže „ne“, neće se preterano uzbuditi. Prelaze na sledeću žrtvu, koju će probati da osvoje sa istim žarom. Dok se mnogi ljudi opterećuju bespotrebnim stvarima ili vas bombarduju svojim problemima, loši momci neće reagovati na neprijatne situacije i trudiće se da uživaju, zbog čega ćete imati sa njima imati osećaj kao da ste u bajci.

7. Buntovnici su poverljivi

Loši momci ne bi bili ni upola tako privlačni da nisu osobe od poverenja. To se ne odnosi samo na njihove prijatelje. Takvi su ujutro dok sa vama prave doručak, ali i dok ćaskate na žurki. Bez obzira na sve druge propuste koje mogu da imaju, žene omađijaju partneri koji umeju da ih saslušaju i koji znaju da upute lepe reči podrške kada je to potrebno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs