Kako da pobedite seksualne blokade?

5 ubica seksualnog raspoloženja i kako ih izbeći

Dešava se i najboljima da se jednostavno zasite seksa. Bez brige, jer sledeći saveti vam mogu pomoći da otkrijete glavne krivce ubijanja seksualne želje.
Ljubav i zavođenje 03.04.2013. - 14:30h

1) Nezgodna predigra
Ne možete da prestanete sa smejanjem. Sve što on uradi vam je komično ili ste dekoncentrisani i misli su vam na potpuno desetom mestu. Ne zaboravite, ako partner oseća da ste odsutni, ohladićete ga u samom startu. Zbog nedovoljno strasti odbacujete uživanje u predigri, koja je najčešće ključ dobrog seksa. Jeste li čuli onu - mašta može svašta? Smislite kako biste zaveli partnera, u kakvom prljavoj igri biste voleli da se nađete i budite glavni akter vašeg scenarija. Gledajte kako on reaguje na svaki pokret ili dodir. Čim osetite njegovo uzbuđenje samo nastavite da pojačavate ritam, jer radite pravu stvar!

 

2) Dosadne pozicije
Misionarska poza iznova i iznova. Ako pribegavate standardnim tehnikama u krevetu, neka vas ne čudi zašto između vas i partnera nema dovoljno varnica. Kako biste osvežili odnos, unesite malo inovacija u vaš seksualni život. Glavni protivnik većeg uživanja u seksu je nedovoljno eksperimentisanje. Razgovarajte otvoreno o tome šta biste voleli, predložite prvi neku novi pozu i promenite mesto, jer krevet nije jedini izvor zabave. Prestanite da budete lenji, jer najintrigantnije erotske poze nisu samo za film. Probajte sve što vam padne na pamet, iznenadite ga čak i sa čudnim pozama koje u vašoj glavi deluju primamljivo. Budite avanturista u seksu!

 

3) Loše prljave priče
Taman kada pomislite da nema pogrešnih reči dok ste u zanosu najveće strasti, baš to je najosetljivija zona u kojoj morate da pazite. Bolje da ne govorite ništa, nego da kažete nešto pogrešno. Ako vidite da ga neki od vaših prljavih govora nimalo ne uzbuđuje, čak i koči, prekinite sa pričom! Barem dok ne otkrijete koje su to magične reči koje na njega deluju kao najjači afrodizijak. Isto važi i obrnuto, ukoliko on vas odbija lošim prljavim monolozima, ućutkajte ga malim trikovima. Ako što duže izdrži bez priče obećajte da ćete ispuniti sve njegove erotske fantazije!

 

4) Nakon seksa zaspi u sekundi
Ne dozvolite mu da zaspi odmah nakon seksa. Da biste izbegli već poznatu scenu gde on utone u san čim spustite glavu na jastuk, odvedite ga odmah iz kreveta u kupatilo pod vreo tuš. U kadi ili tuš kabini nemojte biti previše napadni ako je umoran, već ga suptilno zavodite sporim dodirima i poljupcima. Osetićete kako njegova pospanost prelazi u uzbuđenje za samo nekoliko sekundi! Isti cilj - da ga održite budnim, možete postići i erotskom masažom. Krenite od stopala radi opuštanja da biste potom nežnim pokretima na gore pokrenuli svaki njegov mišić. Zavedite ga kada najmanje očekuje!

 

5) Neprijatan miris
Jeste li znali da je za muškarce miris žene fatalan? Zato se zapitajte kakva vam je higijena, jer svo vaše seksualno umeće pada u vodu ako telo ima neugodan miris. Seks vam je osuđen na propast ako vi ili vaš partner imate neprijatan zadah ili se stalno znojite. Iako je ova pojava tipičnija za muškarce, ni žene nisu uvek čistunice. Njega će pre vašeg seksi veša privući opojan miris vašeg tela koji je dovoljan da u njemu probudi najluđu strast. Neka vam opojne mirisne kupke i mleka za telo budu obavezan dnevni tretman, ali ne zaboravite i intimnu negu. Izludite ga mirisom kome ne može da odoli!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...