Obratite pažnju

Prepoznajte znakove na vreme: Kada on želi samo flert

Muškarac koji ima ozbiljnije namere naći će vremena da se barem javi svaki dan ili da vam odgovori na poruku, koliko god bio zauzet, a nije dobro ni ako nikad ne govori o sebi
Ljubav i zavođenje
20:48h Autor:
Prepoznajte znakove na vreme: Kada on želi samo flert
Foto: Shutterstok

Svaki muškarac ima neke svoje želje kada su žene u pitanju, a kako biste izbegle one pripadnike jačeg pola koji ne žele ništa više od flerta, evo kako da ih prepoznate:

1. Prevrtljiv je

U prevodu - jedan dan ozbiljno koketira s vama, drugi dan se ne javi, pa se opet pojavi za nekoliko dana. Muškarac koji ima ozbiljnije namere, naći će vremena da se barem javi svaki dan ili da odgovori na poruku, koliko god bio zauzet.

2. Ne pravi planove

Ako se vaša pitanja poput: "Hoćemo li u nedelju u bioskop?", a danas je utorak, završavaju njegovim prebacivanjem na drugu temu, ovom muškarcu je u glavi samo jedno - zabava. A ne možete da imate odnos ako se ne družite.

Koji su saveti za dugu vezu pročitajte OVDE.

3. Druge tretira podjednako kao i vas

Ako primetite da na drugim ženama isprobava iste flert fore kao i s vama, sve je jasno. Kad se nekome iskreno sviđate, onda ste svakako posebniji od drugih.

4. Nikada ne govori o sebi

Postavljamo jednostavno pitanje - kakva je to veza u kojoj vi ne znate ništa o njemu, jer on ni ne želi da vam išta kaže? Nikakva, tačan odgovor.

5. Spominje druge devojke

Zašto bi ih spominjao ako ga ne zanimaju?

6. Flertuje samo kada ste sami

Postoji velika razlika između sramežljivog muškarca i onog koji nešto mulja. Ako vas skriva od drugih, vrlo verovatno to radi i s drugim devojkama.

A kojih 13 znakova otkrivaju da on nikada neće reći DA i da će ostati večiti neženja pročitajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs