Izbegavajte ih

3 skrivene pretnje koje uništavaju vezu: Moć, različito viđenje stvari, prevelika očekivanja

Čovek bi očekivao da će dominantnija osoba u vezi da bude srećnija, jer donosi većinu odluka, ali istraživanja pokazuju da to uopšte nije istina. Ako na različiti način gledate na neke važne događaje u vezi, postoji velika mogućnost da ćete vremenom da se rastanete zbog tih različitih pogleda
Ljubav i zavođenje
20:10h Autor:
3 skrivene pretnje koje uništavaju vezu: Moć, različito viđenje stvari, prevelika očekivanja
Foto: Shutterstock

Poznato je da prevara, ljubomora i slični problemi uništavaju vezu, ali postoje i skrivene pretnje vezi koje nisu toliko očigledne, a pričinjavaju veliku štetu. Ovo su glavne stvari na koje morate da pazite.

Previše moći

Čovek bi očekivao da će dominantnija osoba u vezi da bude srećnija, jer donosi većinu odluka, ali istraživanja pokazuju da to uopšte nije istina - osoba koja drži konce u vezi je češće nezadovoljna, jer ima osećaj da nosi celu vezu na svojim leđima. Ovaj problem je lako rešiv - poradite na ravnopravnosti, i neće biti problema.

Muškarci nisu seks mašine - OVDE pročitajte 8 stvari koje niste znali o jačem polu i seksu.

Različita interpretacija događaja

Ako na različiti način gledate na neke važne događaje u vezi, postoji velika mogućnost da ćete vremenom da se rastanete zbog tih različitih pogleda. Na primer, žena može da smatra važnim događajem dan kada je prvi put ostavila četkicu za zube kod svog dečka, a on to može da smatra sasvim nebitnim. Vremenom se takve različite interpretacije važnih događaja u životu gomilaju, a ako postoji velika disproporcija u njima, može da dođe i do raskida.

Koje su iritantne stvari u vezi koje će vas uvek nervirati, a nikada ih nećete promeniti pročitajte OVDE.

Prevelika očekivanja

Veliki broj žena ulazi u vezu sa nadom da će da promeni muškarca, a još veći broj muškaraca ne podnosi takve žene. Ako mislite da nekoga možete istinski da promenite, postavljate sebi zamku, jer većina muškaraca nema potrebu da menja svoje glavne karakteristike. Ako ste se zaljubili u njega, zbog čega biste ga menjali?

A OVDE pročitajte sve faze kroz koje prolazi jedna veza.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs