Obratite pažnju

8 navika kojih morate da se otarasite što pre: One garantuju ljubavni krah!

Oni koji kažu da istina nije uvek najpametnija odluka lažu, jer se sve kad tad sazna, a to očigledno još uvek nisu iskusili na svojoj koži
Ljubav i zavođenje
11:26h Autor:
8 navika kojih morate da se otarasite što pre: One garantuju ljubavni krah!
Foto: Thinkstock

Pre nego što uđu u ozbiljnu vezu, počnu da razmišljaju o zajedničkom životu s partnerom ili izgovore "sudbonosno da", ljudi bi trebalo da se odreknu nekih navika.

1. Laganje

Oni koji kažu da istina nije uvek najpametnija odluka lažu, jer se sve kad tad sazna, a to očigledno još uvek nisu iskusili na svojoj koži. Zato, ili prestanite da lažete ili se pripremite za solo život.

Koje su najčešće muške i ženske laži u vezu i u braku saznajte OVDE.

2. Izlasci

Naravno da će ih biti, to jest mora da ih bude, jer biste inače poludeli. Ali, ludovanje vikendom i po kojim radnim danom, baš kao u zlatnim studentskim danima, niko neće trpeti.

OVDE pročitajte 5 istina o izlascima.

3. Lenjost

Poštovanje prema partneru iskazuje se i time da mu nećete dopustiti da on obavlja sav posao, kao i obrnuto. Prema tome, nema više celodnevnog ležanja na kauču i navike da vas neko služi, dok se vi odmarate od nerada.

8 jednostavnih načina da pobedite lenjost saznajte OVDE.

4. Zavisnost od mame

Kad smo već kod služenja... Sada ulogu mame preuzimate vi, jer podsećamo, udajete se za svog izabranika, a ne mamu. Mama sada napokon može da se posveti svojim brigama i da radi nešto za sebe, kao i vi za sebe.

5. Deljenje

Nekada nije lako deliti, ali poenta zajedničkog života je upravo to - savladavanje te sebične navike. To je žrtva na koju morate da budete spremni, zarad onog koga volite.

6. Prigovaranje

Mislimo na neprestano prigovaranje, kao da baš nikad ništa nije kako treba. Ili ćete morati da naučite kako da to lepše kažete partneru ili kako da živite bez njega, jer ni najtolerantniji to neće trpeti.

7. Njuškanje

Vreme je da odrastete i da prestanete da budete ljubomorni i da mu čitate poruke na mobilnom telefonu dok se tušira ili da insistirate na šifri njegovog Fejsbuka. Ljubomora vas neće odvesti nigde.

Čemu nas je sve naučio Fejsbuk o ljubavi i odnosima saznajte OVDE.

8. Bivši

Kako ćete nekome da se posvetite u potpunosti, ako još uvek razmišljate o bivšem i o tome šta bi bilo, kad bi bilo?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs