Šta to muškarci vole

Uzalud lepota ako žena ne poseduje 5 bitnih kvaliteta koje svaki muškarac ceni!

Tokom života barem jednom će vam se učiniti da stvarno ne znate šta to muškarci žele od žena, ali to su uobičajne stvari koje žene poseduju. Uverite se sami
Ljubav i zavođenje
23:02h Autor:
Uzalud lepota ako žena ne poseduje 5 bitnih kvaliteta koje svaki muškarac ceni!
Foto: Thinkstock

Izgled je bitan, ali ne toliko koliko mislimo. Ako je verovati muškarcima, njihove potrebe su vrlo jednostavne kad je reč o odnosima. Izgled im je važan, ali puno više od toga na ženi cene neke od sledećih kvaliteta.

Brižnost

To nipošto ne znači da treba da zanemarite svoje želje i potrebe, ali momci otkrivaju kako postoji nešto čarobno u nesebičnim ženama, koje znaju da pokažu koliko im je stalo.

Kako da raspoznate da li se vaš muškarac plaši vezivanja i obaveza, više možete naći OVDE.

Razumevanje bez postavljanja očekivanja

Muškarci mnogo teže od nas dele svoje osećaje, ali i kad to urade, očekuju od žene da ih razume i podrži, bez postavljanja raznih očekivanja, zbog kojih se osećaju još gore.

Vlastito mišljenje

Samopouzdanje je jako seksi i muškarcima je i te kako bitno da žena ima svoje mišljenje i stavove. Takođe, veliki je plus ako od nje može da nauči nešto novo. Ne kaže se uzalud kako je najlepši deo žene u njenoj glavi, kao i to kako se ona time služi.

Kako da zadržite svoju slobodu u vezi sa novim dečkom, više možete naći OVDE.

Osećaj posebnosti

Iako preferiraju samostalne žene, muškarci su otkrili da vole kad im žena dopusti da oni budu zaštitnici. Takođe, vole kad im žena daje do znanja da je on jedini za nju, te da joj ne treba niko drugi.

Bez komplikovanja

Nikome od nas nije zanimljivo da baš sve odmah dobiju na tanjiru, posebno muškarcima. Ali, jednako im je tako nezanimljivo ako je devojka previše rezervisana i komplikovana. Tada više nisu znatiželjni, već postaju frustrirani.

Saznajte koje su to faze kroz koje prolazi jedna veza, više pročitajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs