Kakvo nas leto očekuje

Letnji ljubavni horoskop: Ovan se vraća staroj ljubavi, Vodolije sklone tajnim avanturama

Ribe će biti sklone aferama na poslu, Bikovi nisu spremni za ozbiljne veze, dok će Vage imati priliku da pronađu ljubav svog života
Zanimljivosti
20:56h
Letnji ljubavni horoskop: Ovan se vraća staroj ljubavi, Vodolije sklone tajnim avanturama
Foto: Thinkstock

Leto je idealno za vrele avanture, uzbudljive romanse i nova poznanstva, dok neke znakove morska atmosfera i sunce teraju na razmišljanje o braku. Pročitajte kakva je vaša horoskopska prognoza za ovo leto.

Ovan

Ceo jul biće prilično naporan ako ste u vezi sa Ovnom, Rakom, Blizancima ili Devicom. Trebalo bi da raščistite sa sobom u pogledu svojih očekivanja od jednog Bika, Vage, Lava ili Jarca. Ma koliko vam veza sa nekim od ovih znakova može izgledati romantična, posebno ako se bude radilo o osobi umetničkih sklonosti ili nekome ko je poznat u javnosti, možete joj se prepustiti svim srcem ne razmišljajući da li ima perspektivu. Mada vaš znak nije sklon vraćanju na stare ljubavi, neko koga nikada niste zaboravili pod čudnim okolnostima može ponovo ući u vaš život. Dobro razmislite imate li snage za to. Potreba da po svaku cenu održite vezu koja vam se čini sudbinskom potrajaće sve do početka septembra kada ćete morati da se odlučite šta bi bilo najbolje da uradite da biste svoj ljubavni život sredili koliko je to moguće.

Kakvi ste u seksu kada je horoskop u pitanju saznajte OVDE.

Ako ste u braku, moguće je da ćete biti u iskušenju da ulaskom u paralelnu vezu ostvarite svoje najsmelije fantazije i bićete spremni da žrtvujete mnogo toga da biste ponovo osetili nekadašnji zanos. Septembar je vreme otrežnjenja, prvo 2, a zatim od 8. počinjete da na praktičniji način i mnogo hladnokrvnije rešavate svoje ljubavne probleme ili se okrećete ka partneru koji vam pruža veće osećanje sigurnosti. Vruće leto se u septembru pretvara u vreme suočavanja sa stvarnošću i vašim obavezama koje imate prema stalnom partneru. Žene Ovnovi biće privučene uspešnim partnerom starijim od njih bar od pet do sedam godina, dobrog imovnog stanja, a muškarci Ovnovi, ženama raskošne lepote sa naglašenim smislom za humor.

Bik

Vaš znak je jedan od onih koji će, pored Ovna i Jarca, biti najviše okrenut ka prošlosti i bivšim ljubavima i moguće zainteresovan baš za partnere rođene u nekom od ovih znakova. Lični šarm i dobra moć komunikacije dolaze do izražaja u prijatnom društvu od druge polovine jula, kada će neko ko je poslovno ili rodbinski u vezi sa inostranstvom pokušavati da vas osvoji. Sve do 8. avgusta bićete prilično uzdržani i nepoverljivi ili nespremni da se upustite u neke ozbiljnije veze. Zračićete erotičnošću i ličnom harizmom u avgustu, ali vaše česte promene raspoloženja koje će trajati sve do 12. septembra zbunjivaće partnera.

Posle 10. jula ma koji period da izaberete za odmor značiće za vas mogućnost da doživite nezaboravne trenutke u ljubavi i to sa osobama koje ni po astrološkim ni po nekim vašim dosadašnjim kriterijumima nisu vaš tip. Sviđaće vam se predstavnici vatrenih znakova, Ovan, Lav, Strelac sa kojima je moguća jaka emotivna i erotska veza. Na nekom putu, posebno avionom i to u inostranstvo, moguće u zemlje Bliskog istoka ili i zapadne Evrope, možete sresti osobu koja je našeg porekla i sa kojom ćete vrlo brzo ostvariti dobru komunikaciju i najverovatnije doživeti lepu romansu. U doba pomračenja Meseca i Sunca 28. 8. i 11. 9. možete biti posebno prijemčivi na utiske i osetljivi na šarm Vodolije ili osobe rođene u znaku Riba.

OVDE pročitajte kada je po vašem horoskopu idealno vreme za brak.

Blizanci

Pošto ćete prvih deset dana jula biti okupirani svojim poslovnim i privatnim problemima, najverovatnije nećete primećivati Lava ili Jarca u njihovim pokušajima da vas osvoje. Ukoliko ste u stalnoj vezi upravo sa predstavnicima ovih znakova, moguć je konflikt početkom jula ili krajem avgusta. Vi ćete najverovatnije želeti da idete na put, dok će partner biti okupiran svojim poslom. Posle 5. avgusta bilo bi dobro da negde zajedno otputujete, a ako ste slobodni i finansijske mogućnosti vam to dozvoljavaju, idite negde u inostranstvo, i najverovatnije ćete sresti nekoga ko će vam se dopasti. Odgovaraće vam osobe rođene u znaku Strelca, Ovna, a posle 8. septembra i u znaku Vage. Sa Lavom, Jarcem i Vodolijom možete imati vrlo strastvenu, ali i komlikovanu vezu.

Ako se sredinom jula bude upustili u kratak flert sa Vodolijom, možete ući u manje, više komlikovan period u toku koga ćete se dvoumiti između dva partnera. Avgust mesec će biti pun raznih događanja, mogućih putovnja ili susreta sa rođacima preko kojih možete sresti zanimljive osobe. Naglašena društvenost i komunikativnost smetaće vašem stalnom partneru, ukoliko ga imate i pokazaće svoju posesivnost, naročito, u septembru, što će vama teško padati. Ukoliko budete putovali na neko studijsko putovanje, naročito u prekookeanske zemlje, postoji mogućnost romantičnog susreta, i to na aerodromu ili negde na nekom simpozijumu.

Rak

Do sredine jula bićete uglavnom okupirani razmišljanjem o nekim svojim ljubavnim promašajima, ali već 14. pruža vam se prilika da budete u vezi sa osobom koja je slične struke vašoj ili radite zajedno. Može se raditi čak o nekome koga površno poznajete, a upoznate ga na odmoru i nastavite da se viđate i kada se vratite kući. Ako ste u stalnoj vezi ili braku, vaš partner je najverovatnije okupiran poslom koji ima veze sa inostranstvom, moguće da će često putovati i da će vam to smetati. Njegova okupiranost karijerom i finansijama takođe može biti razlog za vaše nezadovoljstvo. Ipak, ako ne budete gledali na svetlu stranu vašeg odnosa, a to je sigurnost koju vam pruža ne samo u finansijskom već i u emotivnom smislu, bićete manje nezadovoljni.

Krajem jula i početkom avgusta možete biti skloni impulsivnom reagovanju i ulasku u vezu sa dinamičnom i atraktivnom osobom koja će uporno želeti da vas osvoji, ali ako se to dogodi, vrlo brzo možete shvatiti da niste jedno za drugo. Slobodne predstavnice znaka Raka biće spremne da uđu u paralelnu vezu sa jednim dosta starijim i sa jednim mlađim partnerom i dugo mogu biti prilično neodlučne koji im od njih dvojice odgovara. Na kraćem putu u septembru možete sresti osobu koja je veoma ambiciozna i sa kojom možete vrlo brzo ući u ozbiljnu i stabilnu vezu. U drugoj polovini septembra mnogi slobodni Rakovi će razmišljati o ulasku u brak.

OVDE saznajte koji ste znak u keltskom horoskopu.

Lav

Vaša potreba za dominacijom izbiće u prvi plan, ali vas to neće činiti srećnim. Imaćete utisak da vas okolina ne shvata i da mnogi misle da ste vi glavnokomandujući u vašoj vezi. Najbolje što možete da učinite je da se nikome ne pravdate, već da pokušate da vi dobijete od partnera ono što želite. Na momente će vam se činiti da što više tražite ljubav to je manje dobijate i bićete često nepromišljeni i brzopleti, a bilo bi dobro da činite upravo suprotno, da pokušate da taktizirate i da strpljenjem dobijete ljubav i pažnju.

Ako ste u stalnoj vezi ili braku, osećaćete se gurnutom u drugi plan, jer će partner biti okupiran svojim poslovima. Do 24. jula bićete skloni nostalgičnom raspoloženju, ali i flertu, da biste u vreme vladavine vašeg znaka zasijali punim sjajem, a od kraja avgusta do prve polovine septembra teško da ćete odoleti iskušenju u vidu zgodne i šarmantne osobe koju viđate na poslu. Sportske aktivnosti, razne vrste pozorišnih događanja i koncerata na otvorenom biće mesta na kojima ćete moći da sretnete ljubav svog života ako ste slobodni ili mogućnost da dođete u iskušenje da uđete u paralelnu vezu, ako ste u braku. Početkom septembra udvaraće vam se prijatelj posle 15. septembra neki drugi Lav, Vaga, Blizanac ili Bik.

Devica

Dugo vremena ste potiskivali u sebi potrebu za ljubavlju i niste bili spremni da se upustite u veze sa osobama koje su vas privlačile, ali vam nisu ulivale poverenje, a da ni sami niste bili svesni zašto. Prvi signal da ste na pragu značajnih promena biće sredinom jula, a inače tokom celog perioda pruža vam se mogućnost da uđete u tajnu vezu sa osobom koja nije slobodna.Mnogi predstavnici vašeg znaka, iako vrlo odani i čestiti, u stvari imaju prevelika očekivanja i prilično su neprilagodljivi zbog čega ljubavni život može biti komplikovan.

Saturn, planeta poznata kao „veliki učitelj“, ulazi 2. septembra u vaš znak i daje vam mogućnost da u vezi sa ozbiljnom, ali vrlo harizmatičnom i diskretnom osobom ostvarite lepu ljubavnu vezu. Krajem jula i početkom avgusta možete doživeti neko manje razočaranje na putu ili u vezi sa osobom koja živi u inostranstvu, ali već od 20. 8. postajete svesni svojih emotivnih potreba koje će kulminirati u doba pomračenja Meseca i Sunca 28. 8. i 11. 9. Ukoliko ste u braku ili dužoj vezi, partnerove reakcije će zavisiti od vašeg stava. Najverovatnije bićete u vezi sa osobom koja je potpuno različita od vas po svom temperamentu i velikim ambicijama, za razliku od vas koji više cenite duševni mir i opuštenost. On će vas podsticati da mu se pridružite moguće i u poslu i na putovanjima i to bi svakako trebalo da prihvatite.

Kakvu starost prognozira horoskop za vas, saznajte OVDE.

Vaga

U ljubavnom životu preovladava izvestan dinamizam, ali i prilična doza tvrdoglavosti, bar kada je u pitanju veza sa Bikom, Jarcem ili Lavom. Vaša potreba da svoj život preokrenete, da ga reorganizujete, dovodi vas u situaciju da donosite često odluke u afektu koje mogu biti za vas prilično nepovoljne. Jedna inventivna Vodolija koja često putuje predstavlja za vas pravi izbor i mogućnost da uz nju nađete svoju sreću u ljubavi. U toku ovog perioda bićete veoma stabilni po pitanju svojih emocija ako ste u stalnoj vezi, ali ako ste sami, bićete do te mere izbirljivi da je teško da ćete uspeti da ostvarite solidnu vezu i pored lepih mogućnosti koje će vam se ukazivati na polju ljubavi.

Moguće je da ste zbog nečega nesigurni u sebe, i krajem jula i početkom avgusta to će kulminirati u vidu nezadovoljstva sobom i perispitivanja svojih grešaka i propusta, a ako ste u stalnoj vezi, u tom periodu su moguće ljubomorne scene. Bilo bi dobro da odete sa partnerom negde na put između 8. i 20. avgusta, kada ulazite u period nešto većih intelektualnih napora i manje zainteresovanosti za ljubavni život. U tom periodu je moguć susret na putu u inostranstvo ili veza sa strancem.Od septembra kreće jedna potpuno nova faza u vašem životu kada ćete imati potrebu za podrškom od partnera i biće naglašen strah od samoće koga ćete se lako osloboditi ako organizujete svoj život tako da više vremena provodite sa osobom koja vam je draga.

Škorpija

Većina predstavnika vašeg znaka ima za partnera ili simpatiju osobu slične profesije. Ako ste slobodni, naći ćete ljubav svog života na radnom mestu, a ako ne radite, onda u društvu osoba koje su sličnog zanimanja vašem. Slobodne Škorpije imaju velike šanse da se emotivno vežu za jako ambicioznu i stablinu osobu koja, pri tom, odlično izgleda. Ako ste u dugoj vezi ili dugom braku, može doći do nesporazuma i manjih trzavica.Nešto će se dogoditi što će vam omogućiti da shvatite do koje mere je važno da se prema partneru postavite drugačije, moguće da mu ukažete više pažnje. U toku leta doći će najverovatnije do velikog preokreta u vašem ljubavnom životu koji će inicirati susret sa osobom koja često putuje ili se bavi privatnim biznisom.

Najverovatnije da će se raditi o tamnokosoj osobi, vrlo atraktivnog izgleda. Najveći izazov će biti na poslu u vidu poslovnog partnera koji često svraća u vašu firmu, ili, ako ste mladi, u vidu osobe o kojoj ste često slušali od prijatelja, ali niste imali prilike da je sretnete. Pomračenja Meseca i Sunca 28. 8. i 11. 9. za vas znače mogućnost prebrzog donošenja pogrešnih zaključaka i raskida, da biste vrlo brzo popravili odnos sa partnerom. Tih dana ste skloni zaljubljivanju i flertu. Jarac, Devica i Vaga će biti osobe za koje ćete pokazivati najviše interesovanja i sa kojima ćete se najbolje slagati. Od septembra kreće period stabilnosti u odnosima sa partnerom.

OVDE otkrijte kako da vratite staru ljubav pomoću horoskopa.

Strelac

Do desetog jula možete imati problema zbog partnerove ljubomore, a nakon tog perioda može doći do kraćeg primirja, koje verovatno neće dugo potrajati. Već posle 20. jula ponovo počinju scene i prebacivanja, posebno ako ste duže u vezi ili braku. Vaš partner nije naivan i sumnja da vam se dopada neko s kim ste i u poslovnom odnosu. To je najverovatnije tačno i ako ste slobodni, u tom periodu trebalo bi da budete maksimalno otvoreni i direktni u udvaranju čak i ako vas osoba koja vam se dopada odbije. Vi se njoj dopadate, i eventualno odbijanje nema veze sa vama nego sa njenim ličnim problemima, dok u istom periodu oni koji su u vezi treba, naprotiv, da budu što taktičniji i nenametljivi. U oba slučaja moguć je izazov na putu u vidu veze sa uspešnom, atraktivnom osobom sa kojom ćete nastaviti saradnju.

Ako u tom periodu budete na odmoru, može se raditi o susretu sa osobom slične struke ili poznanstvu posredstvom prijatelja. Posle 8. avgusta ulazite u napet period pun raznih uzbuđenja. Od vašeg strpljenja zavisi kako ćete rešiti moguć ljubavni konflikt. Dinamična osoba pokušaće da vam nametne svoje društvo i biće veoma zahtevna u svakom pogledu. Ako ne možete da se odlučite između dve podjednako atraktivne osobe, pokušajte da one ne saznaju jedna za drugu, inače ćete morati u avgustu da se opredelite za jednu od njih dve, a vi biste najradije produžili pralelan odnos dok se ne dogodi nešto što će vas naterati da se ozbiljno zamislite nad svojim privatnim životom.

Jarac

Ukoliko ste mladi, u toku poslednje dve godine ste imali razne probleme u ljubavi, verovatno veliku potrebu za snažnim emocijama koje niste bili u stanju da ispoljite ili koje nisu naišle na pravi odjek, a ako ste u zrelim godnama, prilično ste se povukli u sebe. Nastupa period u toku koga ćete morati da se oslobodite starih navika u odnosu sa stalnim partnerom ili da račšistite sa prošlošću. Ma koliko vas neko bude ponovo zainteresovao, bilo bi bolje da se ne vraćate na stare ljubavi jer vam to može u priličnoj meri iskomplikovati život.

Sve do kraja avgusta bićete spremni da pothranjujete svoje emocije i nade u vezi sa nekadašnjom ljubavi, poseban izazov predstavlja moguć susret krajem jula i početkom avgusta, ali već u septembru dolazi do realnijeg sagledavanja vaše veze. Ipak, u svemu treba da nađete meru, pa i u realnom i previše racionalnom pristupu ljubavi, čemu možete biti skloni od septembra nadalje. Decembrskim Jarčevima će takav stav doneti olakšanje, a rođenim u trećoj dekadi znaka dosta konfuzije. Na kraćem poslovnom putu moguća je blic avantura koju nećete moći da zaboravite. Ne bi trebalo da odbijate udvaranje Device u avgustu i septembru dok bi do tada, tokom celog jula trebalo da kontrolišete svoje emocije prema jednom kolegi, ili prijatelju, da ne biste i sebi i njemu iskomplikovali život.

Dijetu po horoskopskom znaku možete pronaći OVDE.

Vodolija

Ljubavni život ima sve šanse da bude vrlo uspešan, ako znate šta hoćete i ako ste u svojim željama realni. U suprotnom, možete maksimalno iskomplikovati svoj odnos, kako sa jednim Rakom ili Lavom tako i sa Bikom, Vagom, Lavom ili Jarcem. Leto vam neće biti monotono jer ćete i vi i stalni partner imati velika emotivna potraživanja jedno od drugog, a uz to će biti naglašena jaka ljubomora koju ni vi ni on nećete uspevati da kontrolište. Kako je ovo period velikih odluka, ne bi trebalo da ih donosite u afektu niti u stanju ljutnje ili osvetoljubivosti. Moraćete da se prilagodite novom načinu komuniciranja sa stalnim partnerom, na šta verovatno nećete pristati. Muškarci neće biti voljni da svoju volju potčine partnerki ali ni obrnuto.

Ako ste žena rođena u ovom znaku, vaša energičnost i svadljivost mogu dovesti do ozbiljnih sukoba i mogućeg prekida veze. Od 8. avgusta ulazite u povoljniji period kada je u pitanju ljubavni život, posebno ako budete u mogućnosti da odete na odmor negde zajedno za partnerom. Ako budete putovali sami, srešćete osobu sa kojom možete doživeti lepu avanturu. Kraj avgusta i početak septembra nagoveštavaju ulazak u period kada ćete biti skloni tajnim avanturama, posebno sa osobama sa posla, ili potrebu za snažnim uzbuđenjijma koja vam mogu više iskomplikovati život nego što će vas usrećiti.

Ribe

Ako ste u dužoj vezi ili braku, akcenat u vašim odnosima biće na partnerovoj nervozi, nepoverenju i moguće nekim manjim zdravstvenim tegobama. Ako ste žena, partnerova ljubomora biće mnogo naglašenija, a ako ste muškarac, sumnjaćete da se neki kućni prijatelj udvara vašoj partnerki. Nećete uvek imati takta i strpljenja za partnera, što će rezultirati čestim manjim raspravama. Ako ste mladi, i odnedavno u braku, moguće je uvećanje porodice ili razgovor na tu temu. Partnerove ambicije u vezi sa poslom i moguće nezadovoljstvo finansijskim stanjem može potrajati dosta dugo, da bi se situacija polako počela sređivati u drugoj polovini septembra, a kulminirala u pozitivnom smislu tek od sredine septembra.

Iako vi niste skloni paralelnim vezama, veoma ste koketni i često ste meta udvarača kojima delujete mnogo slobodnije nego što ste. Lična harizma biće izuzetno naglašena i bićete pravi magnet za osobe koje vole tip ljudi poput vas. Vi ste, međutim, najverovatnije verni stalnom partneru ili veoma zadovoljni stalnom vezom. Sasvim mlade Ribe ženskog pola treba da pripaze da ne budu žrtva starijih iskusnih kolega koje će se u njih zaljubiti jer ni one neće ostati ravnodušne, ali situacija može biti prilično komplikovana i prilično bezizlazna za oboje. Muškarci Ribe u zrelim godinama biće takođe žrtva, ali mlađih koketnih koleginica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs