Bićete u krevetu kao jedno

Volite jutarnji seks, a on noćni: Uskladite svoje seksualne potrebe sa partnerovim

On želi odmah, a vi volite da završite obaveze. On želi ujutru, a vi kasnije... Rešenje je u sinhronizaciji
Škola sexa
03:04h
Volite jutarnji seks, a on noćni: Uskladite svoje seksualne potrebe sa partnerovim
Foto: Shutterstcok

Kad legnete želite da se ušuškate u njegov zagrljaj, ali njemu se spava. Vi želite da prvo završite sve svoje obaveze, pa da se onda prepustite strastima, ali on vas čim uđete u kuću vuče u krevet.

Ako vam se to često događa, pa seksa ima sve manje, ne brinite - rešenje postoji.

Ne postoji idealno vreme za seks, već je sve stvar želje, trenutka, slobodnog vremena, usklađivanja obaveza...

Ako se prepoznate u nekoj od grupa, pročitajte rešenje za svoj problem i uskladite se sa partnerom, tako da u krevetu budete kao jedno.

Kakvi ste u seksu po horoskopskom znaku, saznajte OVDE.

Romantičar vs. ranoranilac

I pre nego što ujutru protrlja oči, stvori mu se želja za seksom. Vi, sa druge strane, pratite svoju jutarnju rutinu. Čim se oglasi alarm, vi ste na nogama, spremni za početak dana. Zato, svaki prekid ustaljenog tempa, pa makar to bio i jedan spontani, brzi seks, za vas može biti nevoljna radnja.

Sinhronizacija:

Mnogi muškarci prirodno su spremni za jutarnju "akciju" zbog povišenog nivoa testosterona. Ali, ako biste vi u sedam sati sati ujutru pre skakali iz padobrana, zapitajte ga kako nije do sada naučio na greškama? Ako je njemu baš stalo do jutarnjeg seksa, navijte sat dvadesetak minuta ranije. Tako ćete moći da uživate bez prevelike brige o vremenu.

Šta o seksu treba da znate odavno, pročitajte OVDE.

Noćna ptica vs. spavalica

Kada se svetla ugase, vi ste spremni da se nađete u njegovom zagrljaju, ali je on obično umoran i zaspi i pre nego što shvati koliko ste ga željni.

Sinhronizacija:

Vrlo jednostavno. Odvucite ga u krevet ranije od uobičajenog. Ne čekajte da se požali koliko je umoran. U ovom slučaju vam nije potreban "konj" koji je potkovan erotikom, ali pastuv svakako jeste.

Koji mesec je idealan za seks saznajte OVDE.

Gospodin "Sada i odmah" vs. gospođa "Čekam idealan momenat"

On je spreman bilo gde i bilo kad. Vi, sa druge strane, volite da se "kockice sklope". I da se u pozadini čuje neki dobar sentiš i lepo mirišu sveće.

Sinhronizacija:

Ukoliko vam je potrebno neko vreme da se opustite i uđete u pravo raspoloženje, pa čak i ako to znači dvadesetominutno tuširanje ili isto toliko ćaskanja, potrudite se da to lepo objasnite: "Kauboju, nema potrebe da me juriš lasom". Najbolje je da mu ponudite da vam se priključi u ritualu spremanja. Eto, neka on izbare muzičku pozadinu.

Kako televizor poboljšava seksualni život pročitajte OVDE.

Avanturista vs. konzervativac

Vaš partner svaki put želi da seks začini nečim. Nekad je to strast na javnom mestu, nekad u automobilu, u kupatilu na žurci prijatelja… dok vi smatrate da je okrilje toplog doma (vašeg) nešto što ne treba menjati.

Sinhronizacija:

To što on želi malo više adrenalina ne čini ga seksualnim frikom, kao i da ste vi daleko od konfekcijskog shvatanja vrhunca. Ako vas plaši da budete uhvaćeni na delu, nađite se na sredini… Izaberite mesto gde sigurno nećete biti uhvaćeni.

Sve o seksu za jednu noć možete pročitati OVDE.

Pre pranja sudova vs. posle pranja sudova

Tek što je večera gotova, on je spreman da vam pocepa odeću. Vi biste ipak sačekali da ubacite tanjire u mašinu za sudove i obučete seksi veš. Prosto, on kao pripadnik muškog roda to teško kapira.

Sinhronizacija:

Neka istraživanja pokazala su da se većina žena ne oseća seksepilno, odnosno nije im do seksa u neurednom okruženju. Prilično smo sigurni da spremanje stola uopšte nije seksi, ali ako je to preduslov da strast na kraju dobije priliku za pokazivanje, što da ne. Možete se zaigrati već u kuhinji, ali na čistom stolu!

OVDE pročitajte vodič za seks na otvorenom!

Bučni galamdžija vs. mirna maca

On se u krevetu ponaša kao sirovi porno glumac. Vi volite nežnost, maženje i jasnu emotivnu povezanost.

Sinhronizacija:

Ako vaš partner seksualnu intimnost podvodi kao fizički kontakt čiji je cilj samo snažan orgazam, onda mu je potrebna edukacija. Pretpostavimo da mu je jasno da intenzivan seks ne znači i borbu u krevetu. Ukoliko je položio tu vrstu dopunske nastave, sve ostale lekcije bi trebalo da budu lake. Ne sumnjamo u njegovu elokvenciju, ali vam sto posto ne treba mikrofonija od koje ne bole samo uši. Nacrtajte mu kako vi niste lutka za pražnjenje.

Šta o vama govori omiljena seks poza, saznajte OVDE.

Varijacije vs. rutina

Vi želite da probate nešto novo (možda da dodate seksualne igračke), ali se on drži standardnog seksa (Tim koji pobeđuje se ne menja).

Sinhronizacija:

Vi jeste tim koji pobeđuje, ali ne treba da čekate poraz da biste ga nadogradili. Zajedno, napravite listu seks inovacija o kojima ste u nekom momentu maštali (neku laganu, ne treba vam eksel tabela). Ali bez cenzure. Stavite na nju i sve što ste ikada čuli, videli na TV-u. Onda je suzite na sve ono što mu ne bi bilo toliko strašno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs