Proverite da li vas vara

Preljuba je česta pojava: Obratite pažnju, može se desiti da i vi budete prevareni!

Bez obzira koliko ste zaljubljeni, uvek razmišljajte o tome da bi vas partner ipak mogao prevariti. Stoga dobro pazite na njegove signale, a mi vas upućujemo u one najočiglednije
Ljubav i zavođenje
09:14h Autor:
Preljuba je česta pojava: Obratite pažnju, može se desiti da i vi budete prevareni!
Foto: Shutterstock

Dugo ste u vezi ili braku i smatrate da vas partner nikada ne bi prevario. Ali to ne dolazi prirodno i spontano. Većinom se desi kao "grom iz vedra neba", pa je bitno da obratite pažnju na njegovo ponašanje kako biste shvatili na vreme o čemu se radi.

Predlažemo vam najčešće ponašanje koje ukazuje da vam je partner neveran:

Posvećuje vam manje pažnje

Na početku prevare partner će čak pokazivati veći interes za svoju suprugu ili devojku i to zbog griže savesti. Nakon te faze i prihvatanja dvostrukog života kojeg uspešno vodi, počeće sa zanemarivanjem, ali i povremenim podbadanjem, sarkastičnim primedbama te pronalaženju grešaka kod partnerke.

Njegov miris

Upravo mirisni trag probudi žensku intuiciju. Ukoliko partner kući stigne ne mirišući na svoj parfem te odmah uleti u kupatilo da se istušira, što nije njegov uobičajan ritual, imate pravo da mu bez ikakvog okolišanja postaviti nekoliko pitanja.

Promena izgleda

Sve češći odlasci frizeru, redovno brijanje i obnavljanje garderobe mogli bi upućivati na sasvim novu osveštenost o izgledu vašeg muškarca. Ali isto je tako moguće da se nekom drugom želi pokazati u najboljem svetlu.

Produženo radno vreme

Već smo se naviknuli da službeni završetak radnog vremena nije i trenutak kada odlazimo sa svog radnog mesta. Smanjeni broj ljudi u kancelariji, projekti koju su već trebali biti dovršeni i nezainteresovane kolege zatekli su svakog od nas, pa moguće i vašeg muškarca. Ali ukoliko nekoliko sati produženo vreme odjednom postane svakodnevica, moguće je da je reč o predanosti nekoj od koleginica, a ne izvršavanju obaveza.

Privatni telefonski razgovori

Da li vam se bliži rođendan? To bi mogao biti razlog zašto partner izlazi iz sobe kada razgovara na mobilni telefon ili na pitanje sa kim je razgovarao odgovori uopšteno ili maglovito. Ko zna možda vam priprema žurku iznenađenja, a ukoliko je proslava rođendana već mesecima iza vas pripazite priprema li vam se neko neugodno iznenađenje.

Visi na internetu do kasno u noć

Sumnjivo vam je prečesto proveravanje društvenih mreža i okviri u uglu ekrana koje u kasnim večernjim satima upućuju na poruke tokom četovanja? Ako zatvori naglo veb stranicu na kojoj se nalazi, pitajte partnera čemu tolika tajnovitost.

Velika promena u seksualnom životu

Preljubnik se prepoznaje i u seksu. Prečesto vođenje ljubavi u koje uvodi nove poze i eksperimentiše sa nekim vama nepoznatim pristupima, ili je možda nezainteresovanost za vaš seksualni život, dokazuju da je došlo do ozbiljnih promena u vašem odnosu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs