Izmamite poljupce

Zavedite ga usnama: Kako da crveni ruž potraje celu noć?

Zavodljive crvene usne uvek su u modi, a kako bi vam ruž bio što postojaniji, sve što vam je potrebno su olovka i maramica
Nega
07:26h Autor:
Zavedite ga usnama: Kako da crveni ruž potraje celu noć?
Foto: Thinkstock

Iako crveni ruž nikada ne izlazi iz mode, idealno vreme za njega je zimsko doba, a posebno dani pre Božića, kao i Novogodišnja noć. Kako bi vam crveni ruž, kada se odlučite za njega, bio što postojaniji, sledite ovih nekoliko saveta. Sve što vam je potrebno su ruž, olovka za usne i maramica.

1. Nakon nanošenja ruža (koje sledi posle stavljanja olovke za usne), uklonite višak ruža papirnom maramicom. Nežno poljubite maramicu ili je lagano stisnite usnama. Nakon toga, ponovno nanesite ruž. Na taj način će vaše usne delovati ujednačeno i raskošno.

2. Olovka za usne ne služi samo za definisanje ivice usana, ona je odlična i za stvaranje podloge. Kako olovke imaju više pigmenta od ruževa, logično je da traju duže. Upravo tu karakteristiku iskoristite u svoju korist - nakon što usne pocrtate, olovkom ispunite cele usne, a tek potom nanesite ruž. Samo pazite da su ruž i olovka iste nijanse.

3. Čitajte etikete na mejkap proizvodima. Birajte ruževe s oznakom long-wearing. Oni su uglavnom postojaniji, pa su odličan izbor jer neki uspevaju da odole čak i hrani i piću.

4. Na sloj ruža nanesite sjaj za usne, koji će osim blistavosti, vašim usnama dati i punoću.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs