Obratite pažnju

Kako muškarci formiraju mišljenje o ženama: Između ostalog, proučavaju i vaše društvo!

Bez obzira kako vi izgledali i ponašali se kada ste sa svojim društvom, on neće gledati samo vas, već će analizirati celo društvo
Ljubav i zavođenje
05:34h
Kako muškarci formiraju mišljenje o ženama: Između ostalog, proučavaju i vaše društvo!
Foto: Shutterstock

Da li ste se ikada zapitali na osnovu čega muškarci formiraju mišljenje o ženama. Šta je to što najpre ostavlja utisak na njih i na osnovu čega vas procenjuju, otkrijte u nastavku.

Bez obzira kako vi izgledali i ponašali se kada ste sa svojim društvom, on neće gledati samo vas, već će analizirati celo društvo. Ponekad on može da stekne pogrešno mišljenje o vama zbog vašeg društva, pa ako vaše društvo radi neke stvari koje nisu prihvaćene, a vi ih ne radite, radije se malo odmaknite od njih ako želite da zadržite muškarca.

OVDE pročitajte osam stvari koje apsolutno svaki nag muškarac želi da čuje.

On vas procenjuje na osnovu vašeg smeha. Nikada nemojte da se smejete na silu, jer oni to odmah shvate. Iako ne vole devojke koje se ne smeju nijednoj njihovoj šali, isto tako ne vole ni devojke koje se smeju izveštačeno. Prema tome, u svemu morate da imate meru.

Muškarci cene žene koje same odaberu piće koje će piti. Na taj način oni u svojoj glavi stvaraju ženu koja zna šta želi u životu i ne treba joj neko ko će je usmeravati. Međutim, oni ne vole žene koje piju jedno piće za drugim i koje u svakom trenutku mogu da se napiju. Vodite računa šta i koliko pijete.

OVDE pročitajte tri očigledna znaka da nije preboleo bivšu.

Ukoliko ste izašli sa muškarcem sa kojim želite da započnete vezu ili ste u vezi, trebalo bi da zaboravite na mobilni. Jako je bitno da on stekne utisak da vam je mnogo zanimljiviji od vašeg telefona. Nikako nije privlačna situacija u kojoj sedite preko puta njega i svako malo proveravate statuse na društvenim mrežama, razgovarate na moblni ili se dopisujete s nekim.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs