Što gore, to bolje

Iznenađenje: Ovakvi muškarci privlače žene!

Sveže obrijan izgled prošao je još gore od mišićavih momaka, jer takve voli manje od 10 odsto žena, a trećini su dlakava prsa i dalje u trendu
Ljubav i zavođenje
20:08h Autor:
Iznenađenje: Ovakvi muškarci privlače žene!
Foto: Shutterstock

Muškarci lepe građe i savršenih mišića gledaju nas sa svih reklama, ali jesu li baš oni ideal? To se zapitala i britanska voditeljka Amanda Holden koja je sprovela istraživanje u saradnji s jednim brendom jogurta i udruženjem psihologa sa ciljem da pronađu "najseksi" britanskog stvarnog muškarca. Rezultat bi mogao da iznenadi mnoge.

Naime, samo 10 odsto žena se izjasnilo za tipične Adonise savršenih mišića, dok čak petina tvrdi da su oni s trbuščićem puno više seksi.

OVDE saznajte kom mirisu na ženi muškarci ne mogu da odole - nije parfem.

Sveže obrijan izgled

prošao je još gore od mišićavih momaka, jer takve voli manje od 10 odsto žena, a trećini su dlakava prsa i dalje u trendu. Zanimljivo je i da 40 odsto žena proglašava svog muškarca savršenim kad se gleda telo.

Zapravo, situacija je ista kao i sa vrlo privlačnim ženama - žene su u istraživanju proglasile zgodne, mišićave muškarce idealnim za jednu noć, dok su oni s trbušćićima i dlakavim prsima poželjniji za dugoročne veze. Uz to, takvi se smatraju duhovitijima, iskrenijima, ljubaznijima i inteligentnijima.

OVDE pročitajte zašto muškarci padaju na jeftin izgled.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs