Jasne razlike

Žena ili devojka: Kako vas muškarci vide?

Prava žena ne čeka da njen dečko sam zaključi šta ona misli, već mu to jednostavno kaže. Žene svoju vezu neguju u realnosti, a ne u virtuelnoj verziji
Ljubav i zavođenje
11:14h Autor:
Žena ili devojka: Kako vas muškarci vide?
Foto: Thinkstock

Ko kaže da je odrastanje loše? Uz zrelost dolaze i neke dobre stvari koje nam nisu dostupne pre nego što postanemo žene, a jedna od najboljih stvari su i - pravi muškarci. Naravno, pravi muškarci većinom traže prave žene, a ako nisi sigurna da li si to postala, ovo su neki detalji koji će ti u tome pomoći.

Devojke se oblače izazovno

I to je često jedini način na koji uspevaju da privuku pažnju muškarca. Kratkoročno, to savršeno funkcioniše, ali dugoročno će svaki pravi muškarac radije da odabere ženu koja zna da se obuče izazovno, ali zna i da izgleda seksi nezavisno od toga šta stavi na sebe, jer seksepil dolazi iznutra.

Kako prepoznati granicu između seksi i vulgarnog izgleda pročitajte OVDE.

Devojke očekuju da muškarac zna šta misle

Svađe najčešće nastaju upravo zbog toga što devojka očekuje da će njen dečko tačno da zna šta ona misli, a on naravno vrlo često nema pojma. Prava žena ne čeka da njen dečko sam zaključi šta ona misli - prava žena to jednostavno kaže.

Devojke nekontrolisano piju

Svakome može da se dogodi, ali glavna razlika između devojke i žene je u tome što žena zna svoju granicu, pa ćeš je retko videti kako pijana tetura po klubu.

Alkohol goji - jedna pijana noć nedeljno dodaje 12 kilograma godišnje. Opširnije o tome saznajte OVDE.

Devojke jedva čekaju da stave status veze na Fejsbuk

Neke zbog toga čak i ulaze u vezu. Žene, s druge strane, vrlo često i zaborave da imaju Fejsbuk, a svoju vezu neguju u realnosti, a ne u virtuelnoj verziji.

OVDE saznajte čemu nas je sve Fejsbuk naučio o ljubavi i odnosima.

Devojke tračare

Ok, tračare i žene, ali žene se nađu s prijateljicama i imaju trač partiju. Devojke, s druge strane, ne biraju ni vreme, ni mesto, pa je tako sasvim česta pojava da drugaričine tračeve prenose svojim momcima koje to verovatno nimalo ne zanima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs