Ponašanje ga odaje

Gleda druge i izbegava ozbiljne razgovore: 10 znakova da ste sa muškarcem koji se plaši vezivanja

Ako je imao gomilu kratkih veza i svaki raskid krivi ženu, verovatno je jedan od onih koji ne žele ili se plaše vezivanja...
Ljubav i zavođenje 24.06.2014. - 18:59h
Foto: Shutterstok

Ako ste žena koja je spremna za ozbiljnu vezu i želi da skrasi pored jednog muškarca, treba da znate koji muškarac je spreman da se veže i uplovi sa vama u mirnu emotivnu vezu.

 

Tu ne bi bilo problema kada se dosta muškaraca ne bi plašilo vezivanja i dugih veza! Takav stav teško se menja i zato biste trebali da znate karakteristike ponašanja takvih muškaraca, kako biste mogli odmah da ih zaobiđete i nastavite svoju potragu.

 

OVDE pročitajte kako da prepoznate tip muškarca po njegovoj obući.

 

Sve veze su mu bile kratke

 

Ta lista intenzivnih i kratkih veza je baš dugačka, a odgovor na pitanje "zašto?" je uvek spreman. Sigurno ste čuli neki od sledećih odgovora: nisam pronašao onu pravu, zbog posla, nisam bio spreman da se smirim...

 

Ne odustaje

 

Ovaj tip neće se smiriti dok vas ne osvoji. Možda i nećete biti toliko zainteresovani, ali njegova upornost nateraće vas da stanete i razmislite. Ovo može biti jedan od prvih znakova da imate posla s "igračem", ali i ne mora da znači. Ipak, budite oprezni.

 

Kojih 5 čudnih stvari nam se dešavaju kada se zaljubimo, saznajte OVDE.

 

Važniji mu je lov od lovine

 

Jednom kad vas je napokon osvojio, pridobio vašu punu pažnju i apsolutnu posvećenost, više mu niste zanimljivi. Odjednom osećate kako se povlači i udaljava bez jasnog razloga. Uzrok tome je jedan - ovom tipu sve brzo dosadi u životu, pa tako i ljubavni odnosi i on definitivno nije spreman na svakodnevne uspone i padove koje veza nosi. 

 

Toplo-hladne igrice

 

Jedan dan vas obožava, druga dva se ne javlja na telefon, ne odgovara na poruke, a ako i odgovori poprilično je hladan? Sve to popraćeno je brojnim izvinjenjima zbog obaveza kod kuće ili na poslu.

 

Na koji način nikako ne treba da se promenite u vezi, saznajte OVDE.

 

Voli da ima kontrolu

 

On je taj koji želi da odlučuje i planira vaše zajedničko vreme, a vi se uglavnom prilagođavate.

 

Biraju nemoguće

 

Bliskost je za ovakve tipove pretnja i obično se viđaju s ljudima koji žive u takvim okolnostima u kojima je nemoguće vezati se, kao na primer, sa onima koji žive daleko.

 

Na kojih 10 načina možete upropastiti vezu pročitajte OVDE.

 

Ne može da razgovara

 

Kad poželite da razgovarate o vašem odnosu, pokušaće da se izvuče iz tog razgovora, okrećući na šalu da vam to još nije potrebno.

 

Ona je kriva

 

Kada ih suočite s manjkom predanosti i posvećenosti i direktno pitate zašto se boji veze, obično će vam reći da su njihove ženske polovine krive. Bile su previše zahevne, plačljive, ljubomorne... Da, ima i takvih žena, ali sigurno nisu sve takve.

 

Kako muškarci doživljavaju žensko zvocanje, saznajte OVDE.

 

Pogled mu non-stop vrda

 

I žena voli da pogleda lepu i zgodnu ženu, ali ako pored sebe imate muškarca koji ne može da ne pogleda skoro svaku ženu, u problemu ste. Njegov pogled je fokusiran na sve žene u blizini i neće se dvoumiti da gleda u njih bez obzira što ste vi pored njega.

 

Nerealna očekivanja

 

Kada ne zadovoljite nemoguće, počeće sa izvlačenjem vaših mana i nabijanjem osećaja krivice. Zapamtite samo da se to u normalnim vezama i odnosima ne radi i da vi zaista niste ni za šta krivi. Nemojte se previše preispitivati i kriviti sebe, pustite ga da ide dalje kako biste i vi mogli da učinite isto.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...