Obratite pažnju

Seks, deca, ciljevi i novac su stvari koje mogu da vas koštaju veze: Razgovarajte sa partnerom!

Kako trošite novac i na šta - ovo je veliki problem kod mnogih parova, jer se vrlo često stavovi o trošenju razilaze. Ako vaš partner želi seks jednom nedeljno, a vi svaki dan, ili obrnuto, to može da bude zabrinjavajuća razlika
Ljubav i zavođenje 22.06.2014. - 19:01h Autor: index.hr
Foto: Shutterstock

Ne morate da kvarite raspoloženje konstantnim razglabanjem o ozbiljnim temama, ali ako ste dugo zajedno i planirate budućnost, ovo su teme o kojima kad-tad morate da pričate sa svojim dečkom.

 

Novac

 

Kako ga trošite i na šta - ovo je veliki problem kod mnogih parova, jer se vrlo često stavovi o trošenju razilaze. Ne morate savršeno da se slažete oko toga kako se novac troši, ali važno je da se ne iznenadite kad shvatite da ste potpuno različiti u razmišljanju o novcu.

 

Sreća ipak nije u novcu - više želimo ljubav za ceo život nego povećanje plate. Više o tome pročitajte OVDE.

 

Deca

 

Želite ih? Ne želite? Kada ih želite, ako ih želite? Čini se kao razgovor koji komplikuje stvari, ali ako ga ne obavite, mogli biste da se razočarate kad jednom krenete da pričate o tome.

 

Ciljevi

 

Ako oboje želite porodicu, nema problema, ali retko je da se baš u svemu slažete. Kod parova je češće razilaženje oko važnih životnih pitanja. Ako biste vi, na primer, odmah otišli da živite u inostranstvu, a vaš dečko nikada ne bi napustio zemlju na duže vreme, imate problem koji bi mogao da vas rastavi.

 

Seksualna očekivanja

 

O ovome ne morate da imate ozbiljan razgovor, ali dobro je da definišete ko šta želi. Ako vaš partner želi seks jednom nedeljno, a vi svaki dan, ili obrnuto, vremenom će se ta razlika pretvoriti u problem.

 

Kako da uskladite seksualne potrebe saznajte OVDE.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...