Dokazano

Znakovi da je lud za tobom: Inicira kontakt, ne želi da te ostavi, zanima ga tvoj dan

Dugoročno je pametnije da pogledaš istini u oči i da realno oceniš koliko je tvoj dečko stvarno zagrejan za tebe
Ljubav i zavođenje 18.06.2014. - 22:42h Autor: index.hr
Foto: Shutterstok

Zavaravanje da je tvom dečku stvarno stalo, iako to ne pokazuje, je priča za malu decu. Znamo, to je mnogo lakše nego da priznamo sebi da mu možda baš i nije toliko stalo, ali dugoročno je pametnije da pogledaš istini u oči i da realno oceniš koliko je tvoj dečko stvarno zagrejan za tebe. Ovo su znakovi da je potpuno lud za tobom.

 

Inicira kontakt

 

Ne glumi, ne tera te da čekaš njegovu poruku, izražava se jasno i nedvosmisleno i pokazuje iskreni interes da se vidite. Sve ostalo su samo sitnice kojima ti poručuje da mu nisi najvažnija stvar na svetu.

 

Muškarci su otkrili kako znaju da su zaljubljeni, a to saznajte OVDE.

 

Ne želi da te ostavi

 

Ako odlazi od tebe bez problema, znači da ne postoji onaj osećaj koji ga tera da se zadrži još 5 minuta. Muškarac koji tu i tamo zakasni na posao ili žrtvuje san kako bi ostao sa devojkom je lud za njom, a onaj koji uvek na prvo mesto stavlja sastanak ili neku obavezu - baš i nije.

 

Na šta je sve spreman muškarac koji vas voli pročitajte OVDE.

 

Zanima ga tvoj dan

 

Pita te šta si radila, s kim si bila i kako si provela dan, jer ga iskreno zanima svaki detalj o tebi. Muškarac koji pokazuje interes za sitnice koje su ti učinile dan lepšim je definitivno ozbiljan kada si ti u pitanju, a onaj koji te ni ne pita šta si radila ili samo priča o sebi, baš i nije previše zaluđen tobom.

 

Upoznao te s prijateljima

 

Ili još nije, ali svi znaju ko si, kako se zoveš i sitnice koje te čine posebnom. Ako te skriva od prijatelja, za to verovatno ima dobar razlog.

 

A kojim kvalitetima muškarci ne mogu da odole pročitajte OVDE.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...