Zanimljivo

Muškarci otkrili: Kako znaju da su zaljubljeni

Jednom kada muškarac shvati da je bivša stvarno stvar prošlosti, počinje da shvata i da je zaljubljen u svoju sadašnju devojku
Ljubav i zavođenje
20:04h Autor:
Muškarci otkrili: Kako znaju da su zaljubljeni
Foto: Thinkstock

Muškarcima, za razliku od žena, treba neko vreme da shvate da su zaljubljeni, ali ovi znakovi im pomažu u tome.

Bivša je bivša

Kod bivše devojke uvek postoji opcija da će da se pomiri ili barem opcija da će ponovno da se vidi i da oseti stara osećanja. Kad muškarac shvati da je bivša stvarno stvar prošlosti, počinje da shvata i da je zaljubljen u svoju sadašnju devojku.

Koji su znakovi da je preboleo bivšu saznajte OVDE.

Stalno mu je na pameti

Većina muškaraca na početku veze može da razdvoji novu devojku s kojom se viđaju od ostatka svog dana, ali kad-tad se dogodi onaj klik - jednom kad mu se devojka uvuče u misli tokom svakodnevnih stvari koje radi, i jednom kad više ne može da prestane da misli na nju, tada mu je sasvim jasno da je "odlepio".

Oduševljavaju ga mane

Na početku svi tražimo vrline druge osobe, ali jednom kada nas oduševe nečije mane, znači da smo zaljubljeni. Isto važi i za žene i za muškarce - ako mu je nešto čega se mi stidimo jednostavno preslatko, znači da je "pao".

Nije parfem - kojem mirisu na ženi muškarci ne mogu da odole pročitajte OVDE.

Ne primećuje druge žene

Naravno da ih primećuje, ali kao da ih ne vidi. Zaljubljeni muškarac jednostavno nema potrebu da gleda igde sem u svoju devojku.

Proverite da li je lud za vama - OVDE saznajte kako muškarac vodi ljubav kada je zaljubljen.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs