I oni sumnjaju u sebe

4 stvari o kojima muškarci misle pred prvi seks u novoj vezi: Brinu da li će biti dovoljno dobri

Uzbuđeni su, ali brinu kako ćete to shvatiti. Muškarci jako dobro znaju razliku između prave žene i lica s naslovnice i svesni su koliko je ova druga veštačka, zato bez brige možete biti svoji
Škola sexa
13:46h Autor:
4 stvari o kojima muškarci misle pred prvi seks u novoj vezi: Brinu da li će biti dovoljno dobri
Foto: Shutterstock

I muškarci i žene su zabrinuti kada dođe trenutak za prvi seks u novoj vezi, posebno ako su duže vreme bili sami. Još je možda teže onima koji su izašli iz duge veze jer sada ne znaju očekivanja druge strane, prenosi Cosmopolitan.rs.

Magazin Ask Men otkrio je šta se tipovima vrzma po glavi kada znaju da će pasti prvi seks, šta ih muči i šta priželjkuju. Kada pročitate četiri stvari o kojima tipovi razmišljaju, shvatićete da imaju iste brige kao i žene i da im nije ništa lakše.

Uzbuđeni su, ali brinu kako ćete to shvatiti

Nije novost da muškarci vole seks, ali još više vole seks po prvi put s osobom koja im se sviđa. Jedino ih brine šta će se dogoditi jutro posle. Ako njih pitate, oni bi sve još jednom ponovili, pre nego razgovarali o osećanjima. To ne znači da ih nemaju, ali radije će ih iskazati delima.

Koje greške treba da izbegnete u seksu da ga ne biste odbile saznajte OVDE.

Da li će biti dovoljno dobri u krevetu

S prvim seksom u novoj vezi muškarci su ponekad toliko uzbuđeni da će kraj doći znatno ranije nego što ste mislili. I ako osete da ste im to zamerili, biće slomljeni. Većina muškaraca može bolje da kontroliše svoje telo kada su opušteni i bez strahova pa mu dajte drugu priliku. Jedini izuzetak je kada sasvim jasno vidite da ga nije briga za vas, pa bi to trebalo da bude prvi i poslednji seks s takvom osobom.

U kojim pozama u seksu muškarci najviše uživaju saznajte OVDE.

Oni znaju šta je stvarna žena

Ako ste zabrinuti kako će vas doživeti kada vas prvi puta ugleda golu, nemojte misliti na to. Muškarci jako dobro znaju razliku između prave žene i lica s naslovnice i svesni su koliko je ova druga veštačka. Zato bez brige možete biti svoji i ne morate izvoditi posebne trikove kako biste ga impresionirali.

OVDE pročitajte 10 stvari koje muškarci ne vole u krevetu.

Prvi put je prvi put

Na samom kraju, prvi seks je samo prvi seks. Ponekad je genijalan i nezaboravan, ali idućih nekoliko puta sve lošiji jer je to sve što vas povezuje. S druge strane, baš prvi put može biti lošije, a nakon idućeg pokušaja i malo više poverenja stvari idu nabolje. U svakom slučaju, ne treba se toliko opterećivati prvim seksom jer to nije merilo koje će odrediti kako će biti ubuduće.

A OVDE saznajte šta muškarci očekuju od prvog seksa s vama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs